Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Modrić poslao Realovom vodstvu i navijačima jasnu poruku

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.01.2019.
u 22:03

Želim i dalje igrati u Real Madridu i nakon što mi istekle aktualni ugovor. S ljudima iz Real Madrida sam uvijek imao dobar odnos - kaže Luka

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u subotu zabio gol u pobjedi Real Madrida od 2-0 nad Sevillom, rekao je kako se nada produženju ugovora s europskim prvakom te da nije zabrinut što ugovor još uvijek nije obnovljen.

- Ugovor mi istječe za godinu i pol, a to je još puno vremena pa sam miran. Nisam niti zabrinut niti osjećam pritisak. Moja je želja nastaviti igrati i nakon toga ovdje, nadam se da je to želja i kluba. Sretan sam kao prvog dana - izjavio je 33-godišnji Modrić podno stadiona Santiago Bernabéu u Madridu.

>> Pogledajte galeriju: Modriću na utakmici sa Sevillom razbijena arkada

Luka Modrić
1/10

Najbolji nogometaš svijeta u 2018. godine je u kolovozu usmeno dogovorio s upravom Real Madrida obnovu ugovora koji istječe u ljeto 2020. godine no od tada nije napravljen pomak.

- Želim i dalje igrati u Real Madridu i nakon što mi istekle aktualni ugovor. S ljudima iz Real Madrida sam uvijek imao dobar odnos. Neće biti nikakvih problema, uvjeren sam. Zadovoljan sam ovdje i želim nastaviti ovdje - istaknuo je Modrić koji je u klubu od ljeta 2012. godine.

U subotu je u sučevoj nadoknadi zabio gol za konačnu pobjedu od 2-0 nad Sevillom čime je Real Madrid preskočio izravnog rivala i zasjeo ne treće mjesto prvenstvene tablice.

- Trebala nam je pobjeda poput ove kako bismo sebi i navijačima vratili veselje. Bila je ovo važna utakmica, protiv izuzetno dobrog protivnika - rekao je Modrić.

- Jako sam zadovoljan, odigrali smo veliku utakmicu pa smo zadovoljni i svojom igrom i osvajanjem tri boda. Posebno sam sretan zbog naše igre. Ovo je put kojeg moramo slijediti - dodao je.

Ovo je bila druga pobjeda Real Madrida u nizu u prvenstvu nakon što je prošli vikend slavio u Sevilli protiv Betisa s 2-1. Modrić je i tada bio zabio gol.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

- U posljednjih mjesec i pol dana se osjećam doista dobro, a to je najvažnije. S naše strane je ovo bila jedna zaokružena, kompletna utakmica. Svaki igrač je davao sve od sebe. Ovakve nas žele gledati naši navijači", rekao je.

Nakon što je Modrić postigao pogodak u posljednjim trenucima susreta publika je skandirala njegovo ime. "Lukita Balón de Oro, Lukita Balón de Oro... (Lukica Zlatna lopta) - vikali su najvatreniji navijači smješteni iza gola.

Trener Seville je nakon susreta rekao kako je ovo bila najbolja utakmica Real Madrida u posljednje vrijeme. Europski prvak ove sezone igra promjenjivo, a dosad je upisao ukupno deset poraza u svim natjecanjima dok je čitavu prošlu sezonu svega devet puta izgubio.

- Vidjet ćemo što će biti do kraja, ja samo mogu pozvati publiku da bude uz nas, da nas podržava kao danas i kao gotovo uvijek u prošlosti. Mi ćemo se boriti i dati sve od sebe za ovaj grb - napomenuo je.

Drugoplasirani Atletico bježi im pet bodova, dok vodeća Barcelona ima sedam bodova više i utakmicu manje.

- Mi ne trebamo misliti na Barcelonu niti na to koliko bodova imamo. Moramo se boriti iz utakmice u utakmicu pa ćemo vidjeti dokle ćemo doći. Ono što se danas promijenilo jest to da smo bili onakvi kakvi uvijek trebamo biti - rekao je Modrić.

- Igrali smo jedan za drugoga i bili organizirani. Puno smo trčali, pritiskali i borili se za svaku loptu. Toga nam je falilo u prethodnim utakmicama - dodao je.

Pred novinare je izašao s bijelim flasterom iznad lijevog oka. U 37. minuti utakmice došlo je do sudara glavama s protivničkim igračem.

- Nije ništa strašno. To nije bilo namjerno, to se događa. Udarac glavama, nije bio prekršaj. Suci su dobro sudili i treba ih ostaviti na miru - poručio je.

Ključne riječi

Komentara 7

PI
pinkec
23:42 19.01.2019.

Luka je Car! Bravo Care!

Avatar comparator
comparator
02:06 20.01.2019.

Luka ,jedva te čekam vidjeti u repki !

PR
prajdali100
22:25 19.01.2019.

Bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije