Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNI HVALOSPJEVI

Modrić ponovno oduševio: "Još je jednom pokazao da je nogomet drugačiji kad ga on igra"

Foto: Reuters
1/2
21.01.2022.
u 15:50

Uvođenje kapetana vatrenih se isplatilo i Luka je odmah povezao konce u igri Reala, preuzeo glavnu riječ i dominacija na sredini travnjaka bila je izraženija nego prije njegova ulaska.

Real Madrid je teškom pobjedom 2:1 u produžecima nad Elcheom prošao u četvrtfinale Kupa kralja, a iako je Luka Modrić igrao od 72. minute, dobio je brojne pohvale za prikazano.

Trener Carlo Ancelotti morao ga je uvesti kako bi izveo preokret i kako kraljevi ne bi doživjeli neugodno iznenađenje ispadanjem u tako ranoj fazi natjecanja.

Foto: Reuters

Uvođenje kapetana vatrenih se isplatilo i Luka je odmah povezao konce u igri Reala, preuzeo glavnu riječ i dominacija na sredini travnjaka bila je izraženija nego prije njegova ulaska.

- Ancelotti mu se okrenuo kako bi pronašao jasnoću u posljednjem dodavanju. Kao i uvijek, pokazao je da je nogomet drugačiji kada lopta prolazi kroz njegove noge i kad ga on igra - opisali su novinari Marce igru koju je prikazao Luka Modrić.

Nastavlja se sezona iz snova za Večernjakova nogometaša godine i vodećeg u oba kruga ankete za najboljeg hrvatskog nogometaša u posljednjih 50 godina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije