Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RELEVO

'Modrić opravdano prigovara Ancelottiju. Želi biti ključan igrač, a ne jedan od nogometaša Reala'

UEFA Champions League football match - Real Madrid vs Union Berlin
Alberto Gardin/IPA Sport / ipa-agency.net
21.09.2023.
u 15:37

Španjolski medj Relevo piše o situaciji u kojoj se nalaze Modrić i Toni Kroos te napominje kako Modrić s pravom upozorava Ancelottija o tome da mora više biti u prvom sastavu.

Luka Modrić odradio je sjajnih 80 minuta utakmice Lige prvaka za Real protiv Union Berlina u kojoj su kraljevi slavili pogotkom Judea Bellinghama. Španjolski medj Relevo piše o situaciji u kojoj se nalaze Modrić i Toni Kroos te napominje kako Modrić s pravom upozorava Ancelottija o tome da mora više biti u prvom sastavu. 

VEZANI ČLANCI:

- Modrić je bio u prvih 11 protiv Uniona te je odigrao na vrlo dobroj razini. Modrić i Kroos su od apsolutnih protagonista došli do uloge rezerva. No Ancelotti je obojicu koristio u prvoj utakmici Lige prvaka. Modrićev prigovor je opravdan, a vrijedi i za Kroosa. Hrvat je u ovom dijelu sezone odigrao otprilike polovicu minuta koliko je u istom periodu odradio prošle sezone. K tome je prošle sezone započeo sve utakmice u La Ligi osim prve. Isto se dogodilo Kroosu - navode Španjolci. 

- Iako ima 38 godina, Modrić ne želi biti tek jedan od nogometaša. Želi biti ključan igrač. Oni koji poznaju Luku svjesni su da neće tek tako odustati unatoč novoj realnosti - zaključuje Relevo. 

 

Komentara 7

Avatar Trgovac
Trgovac
17:59 21.09.2023.

Da nije HNS, Bebek i Mamić kriv što je Real 14 puta bio prvak Europe. I tu kradu lopine.

NT
No_trouble
15:50 22.09.2023.

Uvijek sam protiv toga da se nekoga makne zato sto je "star". Ne igraju godine nego kvaliteta, a od Modrića u Realu nema boljih osim mozda Bellinghama. Prema tomu Modric bi trebao i dalje biti nositelj Realove igre.

DU
Deleted user
19:25 21.09.2023.

Ancelotti gleda kako malo pomalo umiroviti Luku sad je takva situacija da ce mu dati priliku jer njegov prvi izbor ne moze igrati ali cim prode kriza eto njega nazad na grijanju klupe. Njegov status i ulogu u ekipi misli dati nekom drugom, a njega pretvoriti u rezervu rezerve. To je degradirajuce i sramotno za igraca njegove klase i statusa, a pogotovo s obzirom na staz u tom klubu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije