Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUDE BELLINGHAM

Modrić nema ništa protiv dolaska svoje zamjene. Ipak, iz Reala ide njegov glavni suigrač?

Champions League - Real Madrid Wins 14th Title
Foto: Liewig Christian/ABACA/ABACA
1/4
13.03.2023.
u 13:43

Bellingham se spominje kao glavni nasljednik kapetana vatrenih, no postoji problem. U utrku se uključio i njegov najdraži klub..

Već se neko vrijeme priča kako će engleski veznjak Jude Bellingham (19), kojeg u Madridu vide kao nasljednika Luke Modrića, pojačati svlačionicu Reala. Španjolski As objavio je kako se igrač Borussije Dortmund, koja bi mogla zaraditi 140 milijuna eura, sastao s predstavnicima Kraljevskog kluba. No, konkurenciju će imati u njegovom najdražem klubu...

- Real je i ranijih godina organizirao sastanke s igračima koje je kasnije dovodio poput Tchoumenija, Viniciusa, Valverdea, Rodryga... Ovaj put će imati žestoku konkurenciju u Liverpoolu jer i engleski klub želi Bellinghama. Problem je što izvori iz Njemačke govore da je Liverpool omiljeni Bellinghamov klub - navode.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ne bi imao ništa protiv, ali ostao bi bez dugogodišnjeg suigrača iz veznog reda, Tonija Kroosa. Nijemac je na Bernabeu stigao 2014. i odonda je uz Modrića ključan igrač veznog reda Madrida. Vatreni, doduše, tek mora produžiti ugovor... Podsjećamo, veliki trojac koji je s klub osvojio brojne trofeje nedavno je napustio Casemiro, potpisavši za Manchester United. 

- Modrić nema ništa protiv Bellinghamovog dolaska i spreman je produljiti ugovor i ako dođe Englez. Međutim, Toni Kroos će vjerojatno otići ako Real dogovori dolazak Bellinghama - zaključuju. 

07 March 2023, Great Britain, London: Soccer: Champions League, Chelsea FC - Borussia Dortmund, knockout round, round of 16, second leg at Stamford Bridge, Chelsea's Wesley Fofana (l) and Dortmund's Jude Bellingham fight for the ball. Photo: David Inderlied/dpa Photo: David Inderlied/DPA
Foto: David Inderlied/DPA

Predsjednik Florentino Perez izrazio je nezadovoljstvo nastupima Los Blancosa u španjolskom prvenstvu tako što je upao u svlačionicu i porazgovarao s trenerom Carlom Ancelottijem. Ekipa je, naime, drugoplasirana, iza Barcelone, i sve je dalje od toga da će obraniti naslov prvaka.

S druge strane, tradicionalno im dobro ide u Ligi prvaka, u kojoj su na Anfieldu s visokih 5:2 u prvoj utakmici osmine finala porazili Liverpoola i praktički riješili pitanje prolaska. Uzvrat se igra sutra s početkom u 21 sat. 

 

Komentara 4

T2
Tomo_20
22:36 14.03.2023.

A zamjenik za modrica??? hahaha nema ga nigdje zasad jos!

T2
Tomo_20
22:34 14.03.2023.

Kao prvo nije nikakav igrac bolji su musiala ili Adeyemi oni bar zabijaju golove za Real lose ako dodje

Avatar southman
southman
20:32 13.03.2023.

Belingham ce napraviti fatalnu pogresku ako ne ode u Liverpool. Jer tamo ce biti Bog a u Realu ce gledati Viniciusa kako se krevelji cijelu utakmicu a na devetki nema tko dati hol. Što ce mu to ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije