Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ KOMPLIMENATA

AS: Modrić ima vještinu, srce i talent da dođe vrha. Tko sumnja da neće biti važan dio Reala 2024.?

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
10.03.2023.
u 21:34

Novinar madridskog lista smatra kako nema dvojbe oko toga hoće li Luka produljtii ugovor

Hrvatskom maestru Luki Modriću istječe ugovor na kraju sezone sa Realom i trenutno nema službene objave da će suradnja biti nastavljena. Ipak, trebalo bi se dogoditi veliko iznenađenje da kapetan vatrenih ne završi karijeru na Santiago Bernabeu, madridski AS smatra da je to sigurna oklada. 

- Pitate li stotinu navijača Reala što misle o Modrićevoj budućnosti u klubu, njih 99 reći će da zaslužuje ostati još godinu dana. Nije riječ o romantičnim pobudama ni zahvalnosti na svemu što je dosad napravio - piše Asov novinar Tomas Roncero te dodaje kako je Modrić jako nedostajao Realu u remiju protiv Betisa

- Luka čeka da mu klub kaže: 'Bitan si nam, ostani dio našeg projekta još godinu dana.' Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić učinio je baš to. Garantira mu da će biti nezamjenjiv dio reprezentacije na Final Fouru Lige nacija, koji će se održati u lipnju - nastavlja Roncero i zaključuje...

- Modrić sanja o trofeju s reprezentacijom nakon što je osvojio drugo i treće mjesto na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine. Modrić ima vještinu, srce i talent da dođe do vrha. Tko sumnja da neće biti važan dio Reala do 2024. godine?

Ključne riječi

Komentara 2

LJ
ljudemisi
22:53 10.03.2023.

Modrić je fenomen nogometa kakav se još nije rodio, želimo ga vidjeti na mjestu predsjednika države.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:36 10.03.2023.

ide on kod C. Ronalda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije