Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski mediji navode

Modrić na meti nevjerojatno drskog poteza sponzora: Zbog gladi za zaradom okomili se na legendu

LaLiga - Girona v Real Madrid
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
31.07.2023.
u 17:30

"Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato Adidas želi da ga Real Madrid proda ili mu promijeni broj na dresu", piše El Nacional. Razlog je taj što smatraju da bi se Mbappéov dres s brojem 10 znatno bolje prodavao

Prema pisanju u španjolskih medija, eventualni transfer Kyliana Mbappéa u Real Madrid mogao bi uvesti novu veliku promjenu za hrvatskog kapetana Luku Modrića. Naime, kako navodi El Nacional, Adidas (koji je Realov sponzor) želi da Francuz nosi dres s brojem 10. 

Ovaj zahtjev, koji je zatekao čelnike madridskoga kluba, opravdavaju procjenama da bi prodaja dresova s Mbappéovim imenom bila znatno veća ukoliko bi na njima stajala desetka.

GALERIJA Osijek na novom stadionu pobijedio ZTE

LaLiga - Girona v Real Madrid
1/7

Adidas navodno ne želi da Mbappé preuzme devetku svog sunarodnjaka i bivšeg igrača Real Madrida, Karima Benzeme, koji je ovoga ljeta otišao u Al Ittihad, no u interesu im je da zadrže sedmicu na leđima Viniciusa i jedanaesticu na leđima Rodryga. Kako pišu: "Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato Adidas želi da ga Real Madrid proda ili mu promijeni broj na dresu."

VEZANI ČLANCI:

PSG je pred Mbappéa stavio ultimatum, ili produženje ugovora s klubom ili pronalazak kluba koji će za njega platiti barem 200 milijuna eura. Problem se pojavio kada je Mbappé, za kojeg su Parižani platili 180 milijuna eura, odbio produljiti ugovor koji ističe na kraju sljedeće sezone i čijim bi istekom mogao besplatno otići iz kluba. 

Dali su mu rok za odluku do kraja srpnja. Prema pisanju brojnih medija, Francuz je već sve dogovorio s Real Madridom i u Parizu čekaju ponudu. Međutim, još je pitanje koliko će ona iznositi.

VIDEO Poljud pjeva Dalmacijoooo, Rijeka gubi 1:0

Komentara 6

GR
Greben
22:20 31.07.2023.

I jos nesto. ”Modric trenutno nosi br. 10 na ledjima…” Ne, Modric nosi broj 10 na ledjima od 2017. godine! A ne trenutno!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:26 31.07.2023.

A jel bi Mbappé morti bolj zgledal z brojem 11 😊

Avatar Barba
Barba
20:10 31.07.2023.

Neka mu stave 10,10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije