Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU NA BROJU

Modrić, Kovačić i Lovren danas će se priključiti reprezentaciji

Nikola Vlašić Ivan Strinić Nikola Kalinić Luka Modrić Marcelo Brozović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/2
31.05.2018.
u 15:55

Luka Modrić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren u Rovinju će od 18 sati odraditi prvi trening s vatrenima u pripremama za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će se kompletirati pa će izbornik Zlatko Dalić imati sve igrače na raspolaganju.

Naime, trojac koji je igrao finale Lige prvaka, Luka Modrić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren, u Rovinju će od 18 sati odraditi prvi trening s vatrenima u pripremama za Svjetsko prvenstvo.

Modrić, Kovačić i Lovren dobili su duži odmor jer su igrali finale u Kijevu, a veselili su igrači Reala. Modriću je to bio četvrti naslov u Ligi prvaka, a Kovačiću treći.

Nikola Vlašić Ivan Strinić Nikola Kalinić Luka Modrić Marcelo Brozović
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije