Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE PREŽALITI

Neutješni vatreni: To me još uvijek boli, a u želucu mi je čudan osjećaj

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
31.05.2018.
u 09:50

- Drago mi je da su Mateo i Luka uzeli trofej. Rekao sam im da im od srca čestitam iako im to nikad neću zaboraviti - rekao je Lovren kroz šalu

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nakon razočaravajućeg poraza njegovog Liverpoola od Reala (1:3) u finalu Lige prvaka zaputio se prema Novalji gdje je otvorio hotel. Nazvao ga je Joel po imenima djece Josipa i Elene.

- Oduševljen sam što se hotel dovršio. Treba razmišljati što nakon nogometa, osjećam da "imam nos" za to i da mogu to raditi. Naravno da su roditelji tu najviše pomogli i od početka stajali iza toga - rekao je Lovren za HNTV.

Nakon toga se osvrnuo na poraz u finalu Lige prvaka.

- Poraz još uvijek boli. Još uvijek mi je čudan mi je osjećaj u želucu. Mislio sam da će mi biti lakše drugi dan, ali definitivno nije. Bit će mi žao dok sam živ. Nisam ispunio dječački san. Da sam osvojio trofej mogao bih reći da sam uspio u životu. To mi je bio cilj od malih nogu. Realu se sve poklopilo. Drago mi je da su Mateo i Luka uzeli trofej. Rekao sam im da im od srca čestitam iako im to nikad neću zaboraviti - rekao je Lovren kroz šalu i dodao:

- Sretan sam i ponosan što smo došli do finala, ali kad tako blizu želiš uzeti trofej. Nije mi utjeha što sam odigrao dobru utakmicu, više bih volio da sam dao dva autogola, a da smo pobijedili. Moram se vratiti u normalu, spremiti se u sljedeća tri četiri dana, odmoriti glavu i pripremiti se za reprezentaciju.

U Liverpoolu ga vodi Jurgen Klopp.

- O Kloppu mogu reći samo pozitivne stvari. Iako danas neki fanatici i ljudi koji pričaju o nogometu kažu da nisam dobar za Liverpool. Ali, čovjek mi daje povjerenje od prvog dana i to mi jako puno znači - rekao je Lovren iza kojega je naporna sezona:

- Umoran sam, ali ću uživati u hotelu. Opustiti se nekoliko dana i to će mi biti dovoljno.

Dejan Lovren
1/16

Komentara 1

RO
robertbruckner
10:35 31.05.2018.

Tak ti je to u zivotu ili ti ili ja i onda dobi onaj prvi a ti mu jos i moras cestit. Dobro je rekao jednom Bojan Krizaj Janez na skijama, onome ispred sebe velis "sretno" a ocekujes da da prvim vratima izleti sa staze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije