Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjednačio se s Redondom

'Modrić je zabio nakon što je sa Zidaneom vježbao šut'

Luka Modrić
Foto: NPH/Pixsell
12.12.2013.
u 17:11

Luka se s pet pogodaka izjednačio s još jednom klupskom legendom, Fernandom Redondom. Argentinac je za Real odigrao 228 utakmica.

Španjolski mediji puni su hvale na račun Luke Modrića. Hrvatski veznjak zabio je sjajan gol u utakmici u Kopenhagenu, a Marca napominje da bi za to mogao biti zaslužan – Zinedine Zidane.

"Možda objašnjenje leži u tome da je Hrvat vježbao udarac iz daljine sa Zidaneom. Njegov će gol biti zabilježen kao jedan od najboljih u sezoni", piše Marca.

Marca podsjeća da je Modrić za Real do sada zabio pet golova i sve izvan šesnaesterca, a najvažniji je bio onaj Manchester Unitedu. Također, Luka se s pet pogodaka izjednačio s još jednom klupskom legendom, Fernandom Redondom. Argentinac je za Real odigrao 228 utakmica.

>> Modrić, osvajač! Španjolski hvalospjevi o Luki

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
09:37 14.12.2013.

Lijepo za pročitat iako je Redondo još uvijek malkice ispred (i iznad). Luki puno pozdrava, sreće, zdravlja i sam uporno i marljivo dalje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije