Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDKNAPP Trener Tottenhama još jednom ističe kvalitete hrvatskog playmakera

Modrić je hrabar kao lav!

28.01.2009.
u 10:02

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp nakon domaće je pobjede protiv Stokea 3:1 u 23. kolu Premiershipa posebno izdvojio jednog nogometaša - Luku Modrića.

Tottenham je već do 25. minute imao prednost od 3-0 golovima Lennona, Defoea i Dawsona, a za ovaj posljednji, Dawsonov, asistent je bio Modrić preciznim ubacivanjem iz kornera. Spursi su tako došli do prve pobjede u posljednjih sedam prvenstvenih kola i privremeno na ljestvici skočili na 13. mjesto.

- Modrić je protiv jedne fizički jake momčadi pokazao da je izvrstan nogometaš s golemim srcem. Nikada ne izbjegava primanje lopte, jednostavno je sjajan, vrhunski igrač - rekao je Redknapp za BBC.

- U početku sam mislio da je Modrić poput Eyala Berkovica (bivši izraelski nogometaš koji je 2004/05 igrao u Portsmouthu, op. a.), ali on je bio krhak tip, a ovaj momak je sasvim drukčiji. On je hrabar kao lav. To govorim i ostalim igračima u momčadi. Kažem im da mu dodaju loptu jer može s njom sve napraviti.

- Igrao sam s Modrićem u formaciji 4-4-2, u kojoj se, mislila je većina ljudi u Engleskoj, neće moći snaći. Ali mi smo vjerovali da hoće i sada još s puno više samopouzdanja gledam prema naprijed - dodao je Redknapp, kojeg sada čekaju slatke brige: kako u vezni red uklopiti novopridošlog honduraškog veznjaka Wilsona Palaciosa i oporavljenog Jermainea Jenasa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije