Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH NAKON UTAKMICE

Modrić izgubio živce zbog doping kontrole, priredili su mu veliku neugodnost

Ajax - Real
Foto: Pixsell/Reuters
1/4
14.02.2019.
u 15:47

Takav manjak privatnosti na kraju su ipak uspjeli riješiti i uspješno dati uzorak. Klaas-Jan Huntelaar i Gareth Bale svoj su dio obavili uz puno manje stresa

Luka Modrić i igrač Ajaxa Frenkie De Jong poslije Realove pobjede kod Ajaxa 2:1 u prvoj utakmici osmini finala Lige prvaka.

Obojica su morala na doping kontrolu odmah po završetku utakmice jer je to standardna procedura, ali UEFA-ini ljudi smjestili su ih u toliko usku i malu prostoriju da su se obojica jako naživcirala, piše nizozemski Telegraaf.

Nezgodna situacija je nastala kada je jedan od njih morao dati uzorak urina pred drugim, a međusobno su bili udaljeni pola metra.

Obojica su zbog toga trebala malo duže kako bi obavili što se od njih traže.

Takav manjak privatnosti na kraju su ipak uspjeli riješiti i uspješno dati uzorak. Klaas-Jan Huntelaar i Gareth Bale svoj su dio obavili uz puno manje stresa. 

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Ključne riječi

Komentara 12

IL
ilijan
18:04 14.02.2019.

Luka je pravi čarobnjak na terenu! Takav igrač se nikada više neće roditi! Ronaldo i Messi su za njega mala mace.

BS
@bserver
15:59 14.02.2019.

fakat milenijska vijest. Bravo Yutarnji!

SU
Superhero
16:40 14.02.2019.

ako postoji igrac kome nije potreban doping ili nije bio potreban doping, to su za mene Luka Modric i Andrea Pirlo - igraci koji su spori, nisu nesto nadareni fizicki ali igraci koji sa jednim korakom ti pojedu 10m - Luka bih mogao igrati nogomet i sa slomljenim koljenom - ovo govorim ne sto je Hrvat nego je cinjenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije