Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redknapp ne žuri

Modrić i protiv Cityja počinje s klupe

Luka Modrić
AFP/Reuters
15.12.2009.
u 18:43

Trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp objavio je u utorak da Luka Modrić neće započeti sutrašnji (srijeda) dvoboj 17. kola Premiershipa protiv Manchester Cityja u Londonu.

- U ponedjeljak nije mogao trenirati zbog jakih bolova. Još uvijek nije sasvim spreman početi utakmicu. Trenirao je naporno, no utakmice iscrpljuju na poseban način. Prava igra jednostavno uzima danak - rekao je Redknapp, koji je Modriću dao 30-ak posljednjih minuta u domaćem porazu (1:0) Tottenhama od Wolverhamptona prošle subote.

Redknapp protiv jakog sastava iz Manchestera također neće moći računati na pomoć dvojice udarnih stopera, Ledleyja Kinga i Jonathana Woodgatea.

Upitan je i nastup Jermainea Jenasa. Zadnji vezni igrač nije igrao u subotu jer je otrovao želudac hranom.

Komentara 2

VI
virovitica
14:40 16.12.2009.

Dali se svi Slovenci zovu Janez, ili mi se to pričinjava?

OB
-obrisani-
20:02 15.12.2009.

Modrić je klasa i super igrač i ja mislim da ga Harry Redknapp odmara za ljeto i SP 2010 u Južnoj Africi gdje če Luka rasturati i paliti po golu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije