Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide pa ne ide

Modrić i društvo u krizi, još jedan nevjerojatan kiks Reala!

Luka Modrić
Foto: News Syndication/PIXSELL
13.01.2018.
u 18:36

Real je ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, odnosno sa 16 bodova manje od vodeće Barcelone.

Igrači Real Madrida opet su kiksali, u subotu u 19. kolu španjolskog nogometnog prvenstva izgubili su na domaćem terenu od Villarreala sa 0-1.

Bila je to još jedna neuvjerljiva predstava "kraljevskog kluba", a presudio im je Pablo Fornals u 88. minuti nakon uspješne kontre gostiju.  

Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real i u 81. minuti bio je u dobroj situaciji. No, njegov pokušaj sa 14 metara otišao je iznad gola. Mateo Kovačić ostao je na klupi za pričuve Reala, koji se nalazi u velikoj krizi od početka domaćeg prvenstva, a u posljednja tri kola osvojio je samo jedan bod. Uoči Božića Real je izgubio od Barcelone 0-3, a u prošlom kolu je kod Celte odigrao 2-2.

Real je ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, odnosno sa 16 bodova manje od vodeće Barcelone.

Komentara 11

HR
hrvatin
21:47 13.01.2018.

Ronaldu bi bilo bolje da se zaposli kao cistac Messijevih kopacki nego da se ovako sramoti na terenu i izjavama kako je on najbolji svih vremena.Najveca nepravda ikad napravljena je sto su mu dali 5 zlatnih lopti kao i Messiju koji je za njega kralj nogometne igre.

RI
rikavac
18:51 13.01.2018.

Zidan odkad je preuzeo Real nije nista novo uveo u igru Reala. Real je osvajio prvenstvo i ligu prvaka sto su drugi bili losi i sto su pojedinci bili isponirani Ronaldo Modric. Dok god Zidane forsira Benzemu koji je jedan od naj gori napadaca u povijesti Reala Real se nece maknut s mrtve tacke. Real se treba rijesit Ronalda dok moze uzet novce jer Ronaldo zadnji godinu dana nikad losiji i cisto sumljam da ce bit u formi.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:50 13.01.2018.

Naslov je mogao i " Ronaldo i društvo u krizi " ali i novinari si trebaju dat oduška

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije