Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prljavi veš

Slavni trener otkrio: Imao sam nekoliko žestokih okršaja s Mateom Kovačićem!

Mateo Kovačić i Cristiano Ronaldo
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
11.01.2018.
u 22:16

Trener je u intervjuu otkrio da se s hrvatskim reprezentativcem često sukobljavao

Nogometaši Intera odlično su započeli sezonu pod vodstvom Luciana Spallettija, sve do 16. prosinca bili su bez poraza, a onda je uslijedio veliki pad i sedam utakmica bez pobjede. Ivan Perišić pao je u formi, a onda je i cijela momčad potonula te sad za vodećim Napolijem zaostaje već devet bodova.

A talijanske medije ova sezona podsjeća na onu 2015./16. kada je klub vodio Roberto Mancini.

- To je potpuno druga priča. Mi smo tada tek izgradili momčad, a ova sadašnja već ima dvije godine iskustva, a i milijunske investicije. Mi smo završili polusezonu u vodstvu, unatoč brojnim nedostacima, rekao je Mancini pa dodao:

- U tom trenutku bila su nam potrebna pojačanja kako bismo nastavili, ali klub je razmišljao samo o prodaji. Klub poput Intera ne smije se zadovoljiti samo plasmanom u Ligu prvaka, mora stremiti osvajanju naslova.

Manini je prepričao i neke probleme s transferima koje je imao, a osvrnuo se i na našeg Matea Kovačića.

- S Kovačićem sam imao nekoliko žestokih sukoba. Rekao sam mu da odbije sve ponude i eksplodira u Interu. Međutim, došao je Real Madrid, Inter je trebao novac i on je otišao, prepričao je slavni trener.

Sada nakon ovog otkrića više ne čudi što je Kovačić jednom prilikom rekao da se neće vratiti u Inter ako Mancini bude tamo...

Mateo Kovačić i Cristiano Ronaldo
1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije