Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLJEDEĆE LJETO

Modrić i Bale ponovno zajedno: Real dovodi Velšanina

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
29.12.2012.
u 14:25

Real je dobio obećanje od Tottenhama kako će imati prednost u pregovorima zbog dobrih odnosa dvaju klubova

Velšanin iz redova Tottenhama Gareth Bale najveća je želja Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku. Vijest donosi Marca i tvrdi kako su Madriđani dobili obećanje da će imati prednost pred svim ostalim ponuđačima.

Sastanak između uprava klubova već je održan i, iako je predsjednik Spursa Levy poručio kako krilni igrač nije na prodaju, dodao je kako će prvo Real poslušati kad ga odluče prodati.

Razlog tome su dobri odnosi dvaju klubova posljednjih godina. Prvo su Madriđani prodali Van der Vaarta na White Hart Lane, pa su se maknuli iz utrke za Adebayora kako bi ga Tottenham mogao kupiti, a prošlo ljeto na Santiago Bernabeu iz Spursa je došao Luka Modrić.

Iako je transfer daleko od realizacije, već sada podsjeća na Modrićev. Naime, nagađa se kako će Englezi tražiti 50-60 milijuna eura, a u Realu se nadaju da će smanjiti cijenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije