Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAC ORSATO

Modrić ga žestoko kritizirao, a sada je dobio prestižnu nagradu

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
28.12.2022.
u 14:51

Na utakmici s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva dodijelio je sporan kazneni udarac Južnoamerikancima nakon sudara Juliana Alvareza i Dominika Livakovića, čime je usmjerio tijek utakmice, u kojoj su gaučosi u konačnici slavili s 3:0 i ušli u finale.

Iz Italije stiže vijest koja će iznenaditi hrvatske ljubitelje nogometa. Sudac Daniele Orsato dobitnik je petog izdanja Međunarodne nagrade “Giulio Camapanati”, namijenjene najboljem sucu Svjetskog i Europskog prvenstva.

Talijan je ostao u lošem sjećanju vatrenima. Na utakmici s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva dodijelio je sporan kazneni udarac Južnoamerikancima nakon sudara Juliana Alvareza i Dominika Livakovića, čime je usmjerio tijek utakmice, u kojoj su gaučosi u konačnici slavili s 3:0 i ušli u finale.

A nakon polufinala hrvatski kapetan Luka Modrić nije krio svoje razočaranje suđenjem.

- Igrali smo jako dobro do penala, koji prema meni nije ni trebao biti dosuđen. Inače ne pričam o sucima, ali nemoguće je to izbjeći. On je jedan od najgorih sudaca koje poznajem i ne pričam samo o danas. Ranije mi je sudio i nikad nisam imao dobro sjećanje na njega. On je katastrofa! - izjavio je tada Modrić.

Komentara 10

GI
gira
15:20 28.12.2022.

šta se čudite, to je globalistička mimikrija. Još od Husseinove nagrade za mir.

ZP
Zabranjen pristup
15:17 28.12.2022.

Obavio je posao koji je trebao i nagrada je neizbjezna

BL
blekpanther
15:05 28.12.2022.

I oni u Italiji imaju svoje HND-o koje nagrađuje samo svoje podanike, možda ga naši predlože za Nobela ako im se bude činilo da nije dosta nagrađen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije