Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADALO KOLJENO

Modri problemi se nastavljaju: Addy vjerojatno teže ozlijeđen

Lee Addy
Filip Brala/PIXSELL
28.02.2014.
u 22:22

- Nažalost, najvjerojatnije se i ovdje radi o težoj ozljedi, ali pričekat ćemo nalaze kako bismo bili sigurni prije konačne dijagnoze – rekao je liječnik Dinama Ivica Smodek.

Dinamove nesreće s ozljedama se nastavljaju, a posebno je pogođena zadnja zadnja linija. Nakon što su Modri duže vremena ostali bez Taravela, ista stvar prijeti i drugom braniču: Leeju Addyju.

Addy je ozlijedio koljeno u utakmici s Rijekom nakon što ga je prošao Andrej Kramarić. Prve informacije nisu dobre.

- Na utakmici u Rijeci je bilo jasno kako se nešto dogodilo u koljenu koje je odmah jako nateklo; posebno dan nakon utakmice. Nažalost, najvjerojatnije se i ovdje radi o težoj ozljedi, ali pričekat ćemo nalaze kako bismo bili sigurni prije konačne dijagnoze – rekao je liječnik Dinama Ivica Smodek za klupsku stranicu.

>> Fatos Beqiraj odlazi u kineski Changchun

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:17 01.03.2014.

Očito je riječ o fizičkoj spremi: Sharbini je lijevom beku slomio kičmu i zapalio stražnjicu a Krama je slomio kičmu i koljeno stoperu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije