Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO DETALJE

Mnogi napuštaju Hrvatsku, a on je sa sinom došao živjeti: 'Prijatelji su govorili da sam lud'

Miguel Olmo
Foto: Screenshot/Twitter
1/4
15.08.2019.
u 19:39

Sastali smo se s jednim velikim klubom. Želim da igra u nekom klubu koji je bio projekt kao što je bio Dinamo. Ne bi mu bilo pametno da ode u Real ili Barcelonu, ako se oni jave, jer mu ne jamče minutažu. To nema smisla - rekao je Olmov otac

Miguel Olmo, otac Dinamovog dragulja Danija, dao je veliki intervju za talijanski Calciomercato u kojem je otkrio detalje vezane za nastavak karijere njegovog sina, ali prisjetio se i dolaska u Zagreb i odlaska iz velike Barcelone. 

- Dani zna reći da mu je to najstresnija odluka u životu. Bio sam trener u drugoj španjolskoj i govorili su mi da sam lud što sina šaljem u Hrvatsku i da ću mu uništiti karijeru. Danas se sve promijenilo, govore nam da smo bili hrabri i da je to bila najbolja odluka u karijeri. Danas smo jako sretni - poručio je Miguel koji je otkrio i što želi u budućnosti za karijeru svoga sina. 

- I za Dinamo i za Danija bi najbolje bilo da on ovog ljeta ode iz Zagreba. U klubu znaju da je njegova najveća želja da napravi transfer, a mislim da je ovo pravi trenutak i za Dinamo koji bi mogao jako dobro zaraditi - rekao je Miguel koji je otkrio kako to vjerojatno neće biti Real Madrid i Barcelona

- Sastali smo se s jednim velikim klubom. Želim da igra u nekom klubu koji je bio projekt kao što je bio Dinamo. Ne bi mu bilo pametno da ode u Real ili Barcelonu, ako se oni jave, jer mu ne jamče minutažu. To nema smisla - rekao je Olmov otac Talijanima te otkrio koliko Dinamo točno traži za njegovog sina.

- Točan iznos je 40 milijuna eura - potvrdio je Miguel Olmo. 

>>> Pogledajte kako je Nenad Bjelica komentirao poziv Danija Olma u reprezentaciju Španjolske

 


 

Ključne riječi

Komentara 7

SK
Stjepan_Koprivnjak
19:56 15.08.2019.

Cetrdeset milona. Cifra koja je za druge hr klubove znanstvena fantastika. Ajmo bit posteni I reci da je za ovo i za druge uspjehe dinama a i repke najzasluzniji stanoviti gospodin s trenutnim prebivalistem u hercegovini po kojem svi pljuju

CR
CrniGaro
20:16 15.08.2019.

Štef u pravu si živio.

SP
Savski_pijesak
08:03 16.08.2019.

Moze mi se ne svidat kao osoba ,ljigavac itd ali sam ubjeden da treba dobit nagradu Crome ,uz Rimca nitko godisnje ne izvozi iz RH 40 mil €.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije