Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IURI LAPICUS

MMA zvijezda poginula na cesti sa samo 27 godina. Vozio je motor neprilagođenom brzinom

Instagram
21.03.2023.
u 11:12

Najbolji moldavski borac tragično je stradao i tako šokirao borilački svijet, bio je jedno od najvećim imena azijskog borilačkog giganta

Strašne vijesti dolaze iz Italije. Naime, svijet borilačkih sportova ostao je u šoku kada se medijima prolomila vijest da je poginuo najbolji moldavski MMA borac i zvijezda ONE Championshipa Iuri Lapicus. Prema zadnjim informacijama, 27-godišnjak je izgubio život u prometnoj nesreći na talijanskoj cesti.

Užasnu vijest potvrdilo je nekoliko medija, ali i ponajbolji kickboksač u povijesti te Lapicusov prijatelj Giorgio Petrosyan objavom na Instagramu.

Lapicus je bio velika zvijezda azijskog borilačkog velikana ONE Championshipa te njihov bivši izazivač za titulu prvaka velter-kategorije. Karijeru je započeo s 12 pobjeda u nizu prije nego što je potpisao za ONE, gdje je upisao još dvije pobjede, između ostalog savladavši jednu od najvećih zvijezda promocije, Marata Gafurova.

Posljednji nastup Lapicus je imao u kolovozu prošle godine, kad ga je nokautirao Zebaztian Kadestam, potencijalni idući protivnik našeg borca Roberta Soldića.

Okolnosti smrti MMA borca još se istražuju no zna se da je vozio na motociklu neprilagođenom brznom nakon čega je izgubio kontrolu. Tri dana je bio u komi, a onda je nažalost preminuo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije