Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUG Nakon poraza u Zagrebu

Mladost nas je kaznila za naše propuštene prilike

16.12.2008.
u 20:07

Najveći derbi hrvatskog vaterpola u potpunosti je opravdao sva očekivanja. Utakmica 8. kola Jadranske lige između Mladosti i Juga mogla je zadovoljiti sve vaterpolske sladokusce, jer su viđeni i lijepi pogoci i dobre obrane, a i prevrati u rezultatskom smislu.

Na kraju su za jedan pogodak bolji bili Zagrepčani.

Sve se greške vraćaju
– Mi smo u utakmicu ušli koncentrirano i na početku smo stvarno dobro igrali. Međutim, u situaciji kada je bio potreban samo još jedan udarac da protivnik padne, odnosno još jedan pogodak u Pavićevoj mreži, mi taj pogodak nismo uspjeli postići. Nakon toga sve ide po onom starom sportskom pravilu, greške su nas skupo stajale te je Mladost došla do bodova – komentirao je nedjeljni derbi jedan od Cavtaćana u redovima Juga, sve bolji Paulo Obradović koji je uz Jokovića, Bušlju i Sandra Sukna postigao dva pogotka u derbiju te igrao bitnu ulogu u obrani.

Međutim, na kraju su slavili igrači trenera Bonačića.

– Nezgodno je to što smo posljednjih nekoliko utakmica od Mladosti izgubili u zadnjim sekundama, a prije smo mi dobivali u takvim situacijama – kaže Obradović.

Igra na kontranapade
Dubrovački vaterpolisti su stvarno imali više prilika za rezultatski bijeg. U prvom dijelu utakmice nakon dobre igre u obrani slijedili su brzi kontranapadi u kojima je sudjelovalo više igrača. Izgledalo je kao da je trener Fatović brzom igrom na neki način iznenadio kolegu mu Bonačića.

– Što se tiče kontri i polukontri, nema neke prevelike taktike u tom smislu. Oduvijek se zna kako su Jugovi igrači odlični plivači pa je igra na kontre logična. Međutim, svoje prilike nismo iskoristili i Mladost je zasluženo slavila – zaključuje Obradović.

Ključne riječi
Jug

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije