Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Mladost i Primorje na Final Fouru, Jug doživio debakl u Budimpešti!

Mladost (1)
Pixsell
18.04.2012.
u 21:52

Mladost i Primorje prošli su dalje s malom prednošću iz prve utakmice dok je Jug prokockao čak plus četiri!

U polufinalu vaterpolske Lige prvaka igrat će dva hrvatska kluba. Mladost je u gostima u Mađarskoj, u Hodmezovasarhelyju, mjestašcu u blizini Segedina, obranila prednost od dva pogotka iz prve utakmce i slavila 10:7!

Riječko Primorje kod Jadrana iz Herceg Novog provuklo se kroz ušicu igle. U susretu na Kantridi slavili su sa 21:11, a u gostima odigrali remi 11:11.

Jug je, pak, doživio potpuni debakl! U goste kod mađarskog Vašaša otišli su s najuvjerljivijom prednošću od čak četiri pogotka, a vratili se poraženi sa 9:16!

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mamlaz
23:32 18.04.2012.

... čestitke Mladosti i Primorju! Fakat mi nije jasno kako je Jug mogao tako popušiti, ipak je to naša najjača momčad, a i bilo bi lijepo da smo imali 3 kluba na final fouru. Šteta, šteta Juga.

JO
jolly
07:39 19.04.2012.

Uz čestitke Mladosti i Primorju, velike pohvale i komentatorima SPTV. Nakon dugo vremena sam odgledao vaterpolo utakmicu (zapravo dve), bez prebacivanja programa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije