Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Mladost i Medveščak u isto vrijeme!?

04.11.2008.
u 14:51

Najzanimljivija utakmica šestog kola vaterpolske Jadranske lige igra se u srijedu navečer u Zagrebu, a sastaju se euroligaši Mladost i Budvanska rivijera. Utakmica počinje u uobičajenom terminu za bazen na Savi (barem kad su u pitanju utakmice radnim danom), u 20.45 sati, ali je čudno da u isto vrijeme preko Save, na plivalištu u Utrini igraju Medveščak i Rokava Koper.

Zagrebački su ljubitelji vaterpola tako onemogućeni da gledaju obje utakmice. A moglo se organizirati dvostruki program ili barem to da jedni igraju u srijedu a drugi, primjerice, u četvrtak.

- Da, malo je nezgodno što su se te dvije utakmice poklopile. Nažalost, mi smo i jedni i drugi ograničeni terminima, bazeni prije toga nisu slobodni. No, ubuduće ćemo takvu situaciju svakako izbjeći. Ili ćemo organizirati dvostruki program ili će se igrati u dva različita dana - rekao je Perica Bukić, direktor Mladosti (i predsjednik HVS-a).

Budvane u Zagreb dovodi Veselin Đuho, bivši trener Mladosti.

Ostali parovi 6. kola: Jadran CKB (HN) - Jadran (ST) (19), Mornar BS - Jug CO (20.45), Primorje EB - Šibenik NCP (20.30), POŠK - Primorac (19.15).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije