Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE I RALF

Mlađi Schumacher ima četiri ponude

Ralf Schumacher
VL
28.12.2009.
u 10:55

Nakon Michaela Schumachera (41) sve je bliže povratku u Formulu 1 njegov sedam godina mlađi brat Ralf, koji je svoje nakane otvoreno priznao novinaru Bilda.

- Tek sam s bratovim povratkom shvatio koliko jaka vatra za Formulom 1 žari mojim tijelom - rekao je Ralf dodavši:

- Izazov mora biti pravi. Nije u pitanju visina plaće i najbolji mogući ugovor koji se može postići, nije u pitanju novac nego to što se može postići dobrim timskim radom.

Ralf je prekinuo karijeru u Formuli 1 na kraju 2007. godine. Otad je vozio za Mercedes u DTM-seriji. I dalje je sa šest pobjeda tijekom desetogodišnje karijere drugi najuspješniji njemački vozač Formule 1 u povijesti.

Bild piše da ima ponude iz svih četiriju novih momčadi u Formuli 1 za sezonu 2010. godine (Lotus, Campus, USF1 i Virgin).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije