Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni Hrvatom

Mladi vatreni na meti slavnog kluba: on je 'hrvatski Arjen Robben'

Josip Brekalo
Foto: Reuters/Pixsell
20.11.2018.
u 22:06

Menadžer Spursa Mauricio Pochettino ove zime želi dovesti neka pojačanja, a jedan od igrača mogao biti naš Josip Brekalo koji trenutačno igra za Wolfsburg

Hrvatska je porazom od Engleske (2:1) ispala u niži razred Lige nacije. Josip Brekalo je bio posebno motiviran te je dobro iskoristio svojih 45 minuta na Wembleyju.

Krilni napadač Wolfsburga sudjelovao je u akciji kada je Andrej Kramarić postigao pogodak. Dobra igra nije ostala neprimijećena, a Calciomercato piše kako je 20-godišnji hrvatski reprezentativac na meti Tottenhama.

Talijani za Brekala kažu da je hrvatski Arjen Robben.

Menadžer Spursa Mauricio Pochettino ove zime želi dovesti neka pojačanja, a jedan od igrača mogao biti naš Josip Brekalo koji trenutačno igra za Wolfsburg.

U njemačkom bundesligašu ove je sezone u 11 utakmica zabio jedan gol.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
23:09 20.11.2018.

Mali se i meni svidjel "na prvu", ima se kaj treba sam treba vidjet kak se bude razvijal....u sakom slučaju potencijal postoji !!!

GR
gragakarlovac
01:59 21.11.2018.

Vlasic nema kvalitetu za ovu razinu, evo rekao sam...

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:16 22.11.2018.

Vlašiću pokaži ti ovima pohlepnima i neznalcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije