Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatne kvalifikacije za Euro U-21

Mladi vatreni idu po Euro: Zaslužujemo plasman jer imamo dobar rezultat, ne idemo se u Dansku braniti

Hrvatska U-21 reprezentacija nadigrala je reprezentaciju Danske s 2:1
Srecko Niketic/PIXSELL
27.09.2022.
u 15:18

Momčad Igora Bišćana gostuje u Vejleu gdje igra uzvratni dvoboj play-offa za europsku smotru.

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija danas od 18 sati igra uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Danske u Vejleu. U petak su izabranici Igora Bišćana u Puli slavili 2:1, a sada moraju potvrditi tu pobjedu.

– Mislim da je to bila dosta tvrda utakmica. Mislim da će biti jako teško i u Danskoj, ali pokazali smo da možemo igrati s njima i vjerujem da ćemo se plasirati na Euro, što stvarno zaslužujemo. U prvoj utakmici smo dobro krenuli i stajali u bloku, dobro smo se kretali i čekali svoju šansu iz kontri. Oni ostavljaju dosta prostora, pogotovo u sredini i prema gore, njihova krila stoje visoko i obrana i napad se ne vraćaju. No, ne trebamo srljati, tu trebamo tražiti našu šansu, imamo dobar rezultat, ali to ne znači da se idemo braniti – rekao je Dominik Kotarski.

Michele Šego u prvoj je utakmici protiv Danske debitirao za "mini-vatrene".

– Bilo je malo treme zbog debija, ali sam se sve više opuštao kako je utakmica išla. Danci su jako čvrsta momčad, iza nas je teška utakmica. Očekujemo da će i uzvrat biti težak, ali ćemo se i za to dobro pripremiti. Danci će morati ganjati rezultat i nadamo se da će ostaviti prostor da im zabijemo i više od dva gola. Na izborniku je da odluči hoćemo li što mijenjati. Izbornik će reći što je dobro, a što loše, a naše je da radimo.

Europsko U-21 prvenstvo na rasporedu je sljedeće godine, a igra se u Rumunjskoj i Gruziji.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 1

KR
krampus9
17:50 27.09.2022.

Gdje ima tv prenos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije