Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB U NYONU

Mladi vatreni dobili neugodnog protivnika u dodatnim kvalifikacijama za Euro

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Igor Kralj/PIXSELL
21.06.2022.
u 13:21

Na ždrijebu u Nyonu odlučeno je da će mladi vatreni igrati protiv Danske

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija doznala je danas protivnika u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iduće godine u Rumunjskoj i Gruziji. Na ždrijebu u Nyonu odlučeno je da će mladi vatreni igrati protiv Danske

U ždrijebu su još bili Češka, Island, Izrael, Republika Irska, Slovačka i Ukrajina. Prvu utakmicu Hrvatska igra kod kuće, a drugu u uzvratu. Termini utakmica su od 19. do 27. rujna.

Plasman na Europsko prvenstvo već su ostvarile Belgija, Engleska, Francuska, Njemačka, Italija, Portugal, Nizozemska, Norveška, Španjolska, Švicarska kao najbolja drugoplasirana momčad u kvalifikacijama, odnosno Gruzija i Rumunjska kao domaćini.

Euro će se igrati od 21. lipnja do 8. srpnja 2023. godine.

>> Pogledajte i tko više neće igrati u Hajduku


 

Komentara 8

SS
sokac sa drave
14:03 21.06.2022.

Ako se ne plasiramo mozemo zahvaliti samo nesposobnom treneru koji stoji pokraj aut linije i nista ne kaze,nista ne dovikne,mjenja kada je protivnik preokrenio rezultat primjer u norveskoj.

DU
Deleted user
20:13 21.06.2022.

E da smo kod 2-1 u Norveskoj uspjeli sacuvati BOD nebi sada strjepili od danaca a mi uspjeli izgubiti u nadoknadu?

JU
juma
17:23 22.06.2022.

Ovo su dvije najjače reprezentacije. Zar nije bilo nekih nositelja u kvalifikacijama? Ne mogu na jednoj strani igrati Danska i Hrvatska, a na drugoj Island i Izrael?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije