Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vode ih braća Kovač

Mladi u kvalifikacijama za Euro protiv Švicarske, Ukrajine, Latvije

'sport......austrija.....14.06.2008.  bad tatzmannsdorf - hrvatska reprezentacija na europskom prvenstvu 2008 u austriji i svicarskoj/ trening / niko kovac     foto: marko lukunic / vecernji list'
Marko Lukunić/Pixsell
31.01.2013.
u 15:06

Dalje će se plasirati 10 pobjednika skupina te četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Nakon toga će tih 14 momčadi ići u doigravanje

Mlada hrvatska reprezentacija do 21 godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo igrat će u skupini 5. Protivnici će im biti reprezentacije Švicarske, Ukrajine, Latvije i Lihtenštajna.

Podsjetimo, mladu hrvatsku reprezentaciju nedavno su preuzela braća Kovač, a njihovi odabranici natjecanje po skupinama počet će 22. ožujka.

Dalje će se plasirati 10 pobjednika skupina te četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Nakon toga će tih 14 momčadi ići u doigravanje, a pobjednici će se plasirati na Europsko prvenstvo. Naravno, domaćin Češka mjesto na Euru 2015. već je osigurala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije