Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunski rezultat

Mladi sportaši Zagreba briljirali na Turniru 4 grada u Bratislavi

Turnir 4 grada
Foto: Privatna arhiva
1/4
17.06.2019.
u 15:34

Mladi sportaši Zagreba do uvjerljive ukupne pobjede s 26 bodova došli su sa četiri prva i dva druga mjesta.

U natjecanju tristotinjak sportašica i sportaša kadetskog uzrasta, gradske selekcije Zagreba slavile su u nogometu, ženskoj odbojci, atletici i stolnom tenisu, dok su košarkašice i rukometaši bili drugi u konkurenciji vršnjaka iz Ljubljane, Budimpešte i domaćina Bratislave.

Bio je ovo 24. redoviti godišnji susret mladih sportaša na Turniru 4 grada u koji se Zagreb uključio 2008. i u kojem je u 12 nastupa čak sedam puta bio ukupni pobjednik. 

Ovaj posljednji uspjeh ostvaren je u Bratislavi od 13. do 16. lipnja 2019., a mladi sportaši Zagreba do uvjerljive ukupne pobjede s 26 bodova došli su sa četiri prva i dva druga mjesta. 

Iza njih je ostala Budimpešta i Ljubljana sa po 15 bodova dok je domaćin Bratislava bila posljednja s 10 bodova.

Naše odbojkašice su slavile u sva tri susreta, nogometaši su nakon egala protiv Ljubljane, uvjerljivi bili protiv Bratislave i Budimpešte, a košarakšicama je prvo mjesto izmaklo zbog lošije koš razlike.

Nešto više se očekivalo od rukometaša, no definitivno su najugodnije iznenađenje priredili stolni tenis i atletika.

Pogotovo se to odnosi na atletičarke koje su prvi puta slavile otkako Zagreb sudjeluje na Turniru 4 grada. Više o ovogodišnjem Turniru 4 grada na: https://www.4citiestournament.sk/en/home/ 

Gradovi domaćini se mijenjaju u četverogodišnjem ciklusu, a sljedeći, 25. po redu Turnir 4 grada održat će se 2020. u Ljubljani. Zagreb je ponovo domaćin 2021.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije