Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNI POZNATI

Hrvatska dobila još jedan vrhunski sportski brend

promocija
Foto: Sven Bulava
1/9
17.06.2019.
u 14:14

Priliku da vide što nudi prva specijalizirana Head trgovina nisu željeli propustiti ni osobe iz javnog i društvenog života Zagreba i Hrvatske

Vrhunski sportaši, profesionalci, ali i svi ljubitelji rekreacije od sada će svoju sportsku opremu moći «obogatiti» prestižnim sportskim brendom Head. Naime, u Branimirovoj ulici otvorena je specijalizirana trgovina kompletnog Headovog asortimana, pa će između ostalog opremu za svoje sportove naći svi zaljubljenici u tenis, skijanje, snowboard, squash, plivanje i padel. Svojim bogatim asortimanom, ali i tradicijom koja traje od 1950. godine, Head se etablirao, kao sportski brend koji već godinama koriste, ali i predstavljaju nekih od najboljih i najprepoznatljivijih skijaša i tenisača svijeta.

Priliku da vide što nudi prva specijalizirana Head trgovina nisu željeli propustiti ni osobe iz javnog i društvenog života Zagreba i Hrvatske, ali i nekada proslavljeni hrvatski sportaši, pa su između ostalih otvorenju prisustvovali proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, gimnastičar Marijo Možnik, bivši hrvatski skijaški reprezentativac Natko Zrnčić Dim, Gordan Kožulj, Lana Klingor Mihić, televizijski voditelj Mihovil Horvat te član stručnog stožera Hrvatske teniske reprezentacije Lovro Zovko. Head je predstavio puno noviteta, a iz tvrtke Marines koja je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu najavili su još puno inovacija iz Headovog sportskog asortimana.

Otvaranjem specijalizirane Head trgovine, Zagreb i Hrvatska dobili su još jedno mjesto s vrhunskom sportskom opremom koju će rado pohoditi ne samo vrhunski hrvatski sportaši, već i mnogi rekreativci, a posebno zaljubljenici u squash i padel, koji su sve popularniji i sve zastupljeniji u Hrvatskoj. Isto tako vrlo traženi sigurno će biti i Headovi reketi, i teniska oprema, ljetni dani bit će «okupani» Headovom opremom za plivače, dok će tijekom zime neizostavne biti Headove skije i pancerice. Za svakoga ponešto, a nema sumnje, nova meka za ljubitelje različitih sportskih aktivnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije