Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUGORJE Turnir nogometaša do 15 godina

Mladi partizanovci zaustavili Vlašića

'bih...medjugorje...04.03.2012... nogomet, turnir U-15 igraca, hajduk, zrinjski, partizan i velez...hajduk-partizan nikola vlasic se danas nije upisao u strijelce foto: zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj vecernji list'
04.03.2012.
u 20:54

U Međugorju je završen prvi međunarodni turnir nogometaša do 15 godina na kojem su nastupili talenti iz Hajduka, Partizana, Veleža i Zrinjskog.

Pobjedu su odnijeli mladi Beograđani, koji su u finalu svladali vršnjake iz Splita rezultatom 2:1. Bijele je na turniru predvodio odlični Nikola Vlašić, najmlađi brat najbolje hrvatske sportašice Blanke, a došao ga je gledati otac Joško, koji je i snimao u igri Nikolu, kojeg će se mnogi sjetiti iz još mlađih dana kad je svojim potezima bio zvijezda na YouTubeu.

Nikola je u polufinalu u pobjedi protiv Veleža (6:0) upisao dva pogotka i asistenciju, no u finalu su ga klinci iz Partizana uspjeli zaustaviti.

Na turnir je došao i legendarni stručnjak iz BiH Ivica Osim, koji je uručio nagradu za prvo mjesto mladim Beograđanima. Na klupi tog kluba sjedio je početkom devedesetih.

Komentara 2

LE
lepiCane
11:32 05.03.2012.

Lijepo placen oglas,inace tako i mladi nogometasi uspijevaju jer uz talent i trening moras imat i menađera i novinara inace bez toga nema milijuna kasnije! Igrali su i drugo osim Vlasica nije on sam igrao protiv Partizana i Veleza! KoKo su ti drugi mladici koji su zabili ostalih 5 golova protiv Veleza i taj mali koji je zabio Partizanu? Yebali vas placeni oglasi,mali ima 13,14 godina jos uvijek mu stari veze kopacke i koji ce mu kuyac svaki dan clanak u novinama!?

DO
dodotatino
13:59 05.03.2012.

e Cane ovo je bio direkt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije