Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE MU SJAJNO

Mladi Hrvat oduševljava u dresu Bayerna, uskoro bi svi mogli govoriti o njemu

Zagreb: Kvalifikacijski turnir za odlazak na EP 2023 U-19, Hrvatska - Izrael
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
29.02.2024.
u 14:16

U srpnju 2022. godine, Bayern je izdvojio 1.8 milijuna eura za ovog mladog veznjaka iz Slaven Belupa. Bayern nije sklon trošenju velikih suma novca na nepoznate igrače što znači da je riječ o velikom talentu koji bi mogao postati vrhunski nogometaš.

Lovro Zvonarek mladi je hrvatski nogometaš, ima 18 godina i njegovo bi se ime uskoro moglo pročuti širom Europe. Radi se o izuzetnom talentu koji igra za mlađe kategorije Bayerna, a trenira s prvom momčadi. Jučer je dvama asistencijama vodio U19 ekipu do četvrtfinala Lige prvaka. Zvonarek je s dvije sjajne asistencije pomogao Bayernu da pobijedi Feyenoord s 3:2 i plasira se u četvrtfinale juniorske Lige prvaka.

U srpnju 2022. godine, Bayern je izdvojio 1.8 milijuna eura za ovog mladog veznjaka iz Slaven Belupa. Bayern nije sklon trošenju velikih suma novca na nepoznate igrače što znači da je riječ o velikom talentu koji bi mogao postati vrhunski nogometaš. Zvonarek je nedavno debitirao za prvu ekipu u bundesligaškom susretu protiv Augsburga. No, uglavnom nastupa za rezervnu momčad bavarskog diva, kao i za U19 ekipu u Ligi prvaka.

Zvonarek je rođen u Čakovcu, inače iz Preloga, karijeru je započeo u Slaven Belupu, gdje je već u prvim nastupima za seniore pokazivao koliko je perspektivan. U sklopu posljednjeg kola HNL-a u sezoni 2021./22., Varaždin je doputovao u Koprivnicu u nadi da neće izgubiti susret i tako izboriti ostanak u ligi. 

Međutim, posrnuli su na samom kraju i u 88. minuti zabio im je upravo Zvonarek. Time ih je izbacio u niži rang natjecanja i počeo se predstavljati nogometnoj publici, iako skautima već tada nije bio stran. Naime, prethodno je u München otišao na upoznavanje s klubom, a onda kasnije i potpisao za Bayern. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije