Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORI

Mladi hajdukovci srušili Dinamo u derbiju i napravio bitan korak prema naslovu prvaka

Split: Juniori Hajduka svladali Dinamo i približili se naslovu prvaka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
30.04.2022.
u 19:24

Hajduk je sada na vrhu ljestvice sa šest bodova prednosti, uz jednu utakmicu više od Dinama.

Juniori Hajduka svladali su Dinamo 3:1 u 25. kolu.

Čuić u 18. minuti krade loptu Dinu Miziću i šalje je u mrežu. Gostima potom opasno prijete Marko Domančić i Brajković, a u 30. minuti vodstvo Hajduka je udvostručeno. Nakon odličnog ubačaja Šimuna Hrgovića Čuić glavom pogađa gredu, a kapetan Ivan Krolo odbijenu loptu iz blizine šalje u mrežu. 

Pokušao je Čuić glavom i u 39. minuti, ali je Zadro obranio. Ipak treća lopta u mreži Dinama odsjela je minute kasnije nakon malonogometne akcije Bijelih. Čuić je započeo akciju i lijepo proigrao Marka Capana, koji nesebično šalje paralelu za potpuno samog Domančića, a ovaj s loptom ulazi u mrežu.

Dinamo je smanjio visoko vodstvo Hajduka udarcem s bijele točke. Nakon pada Viktora Kanižaja u šesnaestercu dosuđena je najstroža kazna za goste. Najbolji igrač Dinama Fran Tomek pogodio je donji desni kut, iako je Buljan pogodio stranu i dobro reagirao.

Hajduk je sada na vrhu ljestvice sa šest bodova prednosti, uz jednu utakmicu više od Dinama.

JUNIORI: Hajduk – Dinamo  3:1  (3:0)
HNL – 25. kolo
 Stadion: Poljud
 Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec)
 Strijelci: 1:0 Čuić (18), 2:0 Krolo (30), 3:0 Domančić (40), 3:1 Tomek (78-11 m)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije