Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALAN VIDEO

Mladenka postala hit zbog onoga što je napravila usred vjenčanja

Mladenka
Twitter
16.11.2021.
u 13:17

Tijekom same ceremonije stigla je vijest da je Lewis Hamilton pobijedio u Velikoj nagradi Brazila u formuli 1 koja se vozila u Sao Paulu.

S jednog vjenčanja u Brazilu stiže zanimljiva scena koja je postala hit na društvenim mrežama.

Naime, tijekom same ceremonije stigla je vijest da je Lewis Hamilton pobijedio u Velikoj nagradi Brazila u formuli 1 koja se vozila u Sao Paulu.

Kada je mladenka čula da je Hamilton bio najbrži, nakratko je prekinula ceremoniju i proslavila pobjedu.

Video je izazvao veliku pozornost na društvenim mrežama, a na Twitteru ga je objavila i ekipa Mercedesa za koju Hamilton vozi.

A kasnije je objavljen video i u kojem se vidi da su mladenci pili šampanjac iz cipela.

Podsjećamo, šestom pobjedom u ovoj sezoni, a ukupno 101. u karijeri, Hamilton je zaostatak za Maxom Verstappenom smanjio na 14 bodova. Nizozemac ima 332,5 boda, a Hamilton 318,5. Do kraja sezone ostale su još tri utrke, a sljedeća je na rasporedu već ovoga vikenda u Kataru.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
14:54 16.11.2021.

Ja mislio sisa ili nesto drugo joj ispalo...ili da je smrknula, a ono glupost koja nas ne zanima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije