Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Mladen Petrić uoči finala nasmijavao Lovrena i Kloppa

Mladen Petrić na treningu Liverpoola
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
31.05.2019.
u 19:46

Naravno da sam sretan i raspoložen, ne želim gubiti vrijeme na negativne misli uoči finala. Izaći ćemo na teren i pokušati odigrati najbolje što možemo - podvukao je Jürgen Klopp.

Bivši hrvatski reprezentativac Mladen Petrić stigao je u Madrid kako bi podržao Liverpoolove igrače uoči finala Lige prvaka protiv Tottenhama.

Petrić se kratko zadržao na terenu stadiona Wanda Metropolitano te se družio s Dejanom Lovrenom i menadžerom Redsa Jürgenom Kloppom.

Mladen Petrić na treningu Liverpoola
1/10

Očito je bilo vrlo zabavno, jer se Liverpoolov trener dobro nasmijao. Na kraju se Mladen fotografirao s Kloppom.

- Od 2012. gotovo sam svake sezone bio u finalu, a vjerojatno sam svjetski rekorder po pobjedama u polufinalima. Mogao bih napisati knjigu o tome, sigurno je nitko neće kupiti - rekao Jürgen Klopp na konferenciji za medije.

Finale Liverpool - Tottenham igra se u subotu u Madridu (21 sat).

- Priča se kako smo favoriti jer smo imali više bodova u engleskoj ligi. Ali pogledajte naše utakmice protiv Tottenhama ove sezone, dvaput smo pobijedili samo s 2:1, sigurno neće biti lako. Poštujem ono što je Pochettino napravio s tom momčadi - rekao je Klopp i dodao:

- Impresivno je kako su dignuli kvalitetu, siguran ćemo svi uživati u finalu.

Njemački trener već je četiri godine u Liverpoolu.

- Liverpool je divan klub. Odmah smo se zaljubili jedno u drugo. Naravno da sam sretan i raspoložen, ne želim gubiti vrijeme na negativne misli uoči finala. Izaći ćemo na teren i pokušati odigrati najbolje što možemo - podvukao je Jürgen Klopp.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca u videu na vrhu teksta

Komentara 2

KA
kajinx
15:24 01.06.2019.

Mladen heroj, Dejane sretno!

AL
altruist
19:50 31.05.2019.

Klopp vrhunski trener i covjek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije