Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO NA TERENU

Ademi nakon povratka: Bolji sam u padelu nego u nogometu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/20
15.10.2017.
u 08:15

- Opet je to onaj stari osjećaj. Još više ću guštati nego prije. Znamo što nas očekuje na Poljudu, bit će teška utakmica i tvrda borba, ali idemo po pobjedu.

Arijan Ademi zaigrao je jučer za Dinamo nakon dvogodišnje stanke zbog suspenzije. Veznjak je ušao u remiju s Osijekom (1:1) i na Maksimiru preuzeo kapetansku traku.

- Sretan sam zbog povratka, ali žao mi je što su mi poništili pogodak. Bio bih ispunjeniji da smo pobijedili i da sam zabio. Jako je lijepa atmosfera bila, zahvaljujem svim ljudima, bio sam jako sretan kad sam ulazio u igru. Opet je to onaj stari osjećaj. Još više ću guštati nego prije. Znamo što nas očekuje na Poljudu, bit će teška utakmica i tvrda borba, ali idemo po pobjedu. Ne znam još na kojem sam nivou, moći ću reći nakon prve odigrane cijele utakmice. Velika je čast i zadovoljstvo nositi kapetansku traku. Hvala stručnom stožeru i svima, presretan sam što sam bio kapetan - rekao je Ademi.

1/16

Osvrnuo se i na momčad.

-  Ima dosta talentiranih mlađih igrača, prije su igrači imali iskustvo. Mi smo bili najmlađi s 22,23 godine, a bili su tada stariji Joe, Leko, sad je puno mladih talenata. Treba to pretvoriti u veliku kvalitetu. HNL se dignuo na razinu više, imamo jako kvalitetne ekipe, zanimljivije je ljudima. Ove godine očekujemo i uvjereni smo da ćemo osvojiti prvenstvo i Kup.

Pod suspenzijom je često igrao padel. U kojem sportu je bolji, padelu ili nogometu.

- Mislim da sam u padelu - kroz šalu je odgovorio Ademi.

Komentara 1

Avatar BUJICA
BUJICA
09:53 15.10.2017.

Šipi,oš koke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije