Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO 19 GODINA

Mlada hrvatska zvijezda se raspucala: Dva gola Sučića u visokoj pobjedi Red Bulla

10.04.2022.
u 16:46

Sučić je zabio svoj četvrti i peti ligaški pogodak ove sezone, a uz utakmicu više RB Salzburg na vrhu ljestvice ima 15 bodova plusa u odnosu na Sturm (39-24)

Raspucali su se nogometaši RB Salzburga u dvoboju 26. kola Lige za prvaka austrijske Bundeslige. Pobijedili su u Klagenfurtu domaću Austriju 6-0.

Niz pogodaka otvorio je 19-godišnji hrvatski reprezentativac Luka Sučić koji je u 42. i 55. minuti zabio uvodna dva gola na susretu. Inače, za RB Salzburg sve je bilo lakše od 30. minute kada je isključen domaći igrač Gemicibasi.

Nakon dva Sučićeva gola još su visoku pobjedu najbolje austrijske momčadi upotpunili Woebber u 68., Kjaergaard u 70., Adeyemi u 79. (jedanaesterac) i Šeško u 81. minuti.

Sučić je zabio svoj četvrti i peti ligaški pogodak ove sezone, a uz utakmicu više RB Salzburg na vrhu ljestvice ima 15 bodova plusa u odnosu na Sturm (39-24).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije