Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi se nametnuti

Mlađi Halilović vratio se u Hrvatsku i potpisao za Istru

Dino Halilović
Foto: Petar Glebov/Pixsell
28.06.2017.
u 09:52

- Želim se nametnuti treneru i skupiti što više utakmice, a svakako želim da moj novi klub što više pobjeđuje.

Dino Halilović (19), mlađi brat Alena Halilovića, vratio se u Hrvatsku i potpisao za Istru 1961. Dino je prvi igrač koji je pojačao pulsku momčad ovoga ljeta te će s ostatkom momčadi odmah krenuti na pripreme na Pohorje.

- Neko vrijeme sam se već dogovarao neko vrijeme i napokon sam i došao. Pratim hrvatsku ligu, dobro poznajem Istru 1961 za koju smatram da je dobar prvoligaš i jedan veliki korak naprijed za mene. Nadam se da će trener i vodstvo kluba biti zadovoljni mojim igrama i da ću se dokazati i iskoristiti ukazano povjerenje, rekao je Halilović na predstavljanju.

Igrač koji je karijeru počeo u Dinamu u nekoliko rečenica opisao je svoj nogometni put.

- Školu nogometa sam prošao u Dinamu, a prije dvije godine sam otišao u Udinese. Tamo sam odigrao dvije sezone i smatram da sam dosta napredovao, pogotovo u taktičkom smislu. Mislim da je sada pravo vrijeme za iskorak u seniorski nogomet, rekao je Halilović pa za kraj dodao:

- Želim se nametnuti treneru i skupiti što više utakmice, a svakako želim da moj novi klub što više pobjeđuje. Vjerujem da ove ekipa može napraviti dobre rezultate i da će navijači biti zadovoljni.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
17:18 28.06.2017.

Eee moj Dino, tatek Sead vas je svu braću UNIŠTIO! Zahvali mu se, pre-pametnom bosancu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije