Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Otkriven razgovor čelnika Barcelone i Ivana Rakitića!

Ivan Rakitić, Lionel Messi
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
27.06.2017.
u 09:58

Katalonski Sport, vrlo blizak Barceloni, otkriva dio razgovora Rakitića i vodstva kluba.

Ernesto Valverde nedavno je preuzeo ulogu trenera Barcelone, a odmah nakon njegova dolaska u španjolskim medijima pojavila se informacija da će Ivan Rakitić napustiti klub. 

Iako je već nekoliko sezona važna karika katalonskog kluba, Španjolci su pisali da je hrvatski reprezentativac na prodaju i da najvjerojatnije sljedeće sezone neće biti na Nou Campu. No najnovije informacije to demantiraju.

Katalonski Sport, vrlo blizak Barceloni, otkriva dio razgovora Rakitića i vodstva kluba.

"Barca je u razgovoru s Rakitićem i njegovim ljudima. Uvjeravaju ga da će biti jedan od glavnih igrača Valverdeova projekta. Iako su se pojavile informacije o tome da ga klub želi prodati, Bartomeu i njegovi ljudi uvjeravaju Rakitića da se to neće dogoditi. Čelnici inzistiraju na tome da on ostane i trenutačno je na popisu onih igrača koji nisu na prodaju. Bit će važan dio nove Barcelone", otkriva Sport.

Raketa je u Barcu stigao 2014. i otada se ustalio u prvoj momčadi. Prošle ga je sezone Luis Enrique neko vrijeme ''držao na ledu'', nije mu bio u prvom planu, a to se odrazilo na igre momčadi pa je čak reagirao i trojac Messi – Suarez – Neymar. Nakon toga Rakitić se vratio u početnu postavu i odigrao nekoliko sjajnih utakmica.

Komentara 3

PU
Pukovnik
10:14 27.06.2017.

Ne bi da su razgovarali Putin i Trump, koja vijest! To je onaj koji je okrivio "hrvatske huligane" kad ga je zena gadala sa kamenom i s time blatio vlastitu domovinu po svijetu?

AM
Ameise
10:15 27.06.2017.

Dok sezona krene jos ce ga 12 puta prodat/kupit. Novine.. Sto bi reko Edo Majka:'Napisi da sam g o v n o samo sliku mi objavi'. Kupuju ovce,nasjedaju,samo nek se proda.

RO
robertbruckner
23:43 28.06.2017.

Ja poznam i volim Rakitica ali on nije za Barcelonu, ali nisu svi niti u Barceloni mesiji, nemairi ili Ineste i tamo ima igraca koji su na nivou Rakitica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije