Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MITSKI TRENUCI HRVATSKOG SPORTA
Povratak na članak

'Spusti se, Franjo': Arapović je zakucao i malena Hrvatska je povela protiv moćnog Dream Teama

Zemaljska kugla je bila zapanjena: što se to događa, malena Hrvatska, koja se preko veze ubacila na Olimpijske igre, u utakmici koju su gledale milijarde, povela je protiv “najboljih od najboljih”.

Komentari 17

ZG
zgblabla
18:38 07.09.2015.

da sječam se te tekme. mislim da je arapović i jedno zakucavanje fulo?

VL
PA
pan-am
18:00 07.09.2015.

Ćiro-nogomet! Skansi-košarka! Lino-rukomet! Rudić-vaterpolo! Nikad više takvih trenera ni momčadi ni uspjeha .A smiješno je da danas u svim tim sportovima čak i bolje igrače imamo !

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:13 10.09.2015.

kak se nebi sjecali tekme....Jesu nas na kraju razbili s 30 razlike, ali ipak....

VL
DU
Deleted user
11:16 08.09.2015.

E to je bilo prije mamicevih I likova slicnih njemu vremena.

VL
ZE
zelenakrava
09:32 08.09.2015.

Nedavno je u nekoj emisiji o košarci,Slavnić (za mlađe igrač Crvene zvezde i reprezentativac od sredine sedamdesetih) rekao na velike uspjehe Jugoslavije iz dvijetisućitih- sve su to uspjesi ali nitko ne može nadmašiti onu Jugoslaviju sa kraja sedamdesetih,početka osamdesetih- bilii smo i prvaci svijeta i osvajači zlatne olimpijske medalje i prvaci Europe. Mogu neki pričati da tada nisu igrali američki profesionalci - ali tadašnja Juga je bila nepobjediva. Novosel je riješio ruski kompleks-SSSR smo tada uglavnom pobjeđivali. Nešto ranije kada je reprezentacija 1970. postala prvi puta prvak svijeta (trener Žeravica, a to je opisano i u onom filmu-Biti ćemo prvaci svijeta) od Sovjetskog Saveza smo "debelo" izgubili,doduše kada smo zlato već imali u džepu. Svako vrijeme ima svoje sportske heroje i uspoređivati generacije je jako teško. Mi navijači pamtimo mnoge trenutke koji su nas oduševili a nakon nekoliko desetljeća tih poteza i pobjeda ponekad se nitko ni ne sjeća.

VL
BR
braveheart11
06:27 08.09.2015.

to je kao da u nogometu imas u jednoj ekipi... Messi,Ronaldo,Ibrahimovic .....koja momcad....jos jedna istina.... nasi pojedini igraci iako prisutni na terenu nisu bili prisutni duhom.... mislili su da sanjaju.... to je bilo vrijeme ponosa i slave.... danas imamo mladu Hrvatsku te joj trebamo pomoci.... kosarka mozda nije sport broj jedan ali zbog jednog igraca nas je zaduzila.... a svi znamo zbog kojega....zato naprijed Hrvatska

VL
LP
Lebron Petrovic
06:24 08.09.2015.

U Barceloni je ipak presudila duža klupa amerikanaca. Da su nama tad bili Šara i Hez bila bi to potpuno neizvjesna tekma !

VL
Avatar EU Bošnjak
EU Bošnjak
18:17 07.09.2015.

ovo je USA team iz 1996 Atlanta i vi to nazivate blijedom kopijom. potpuna zasljepljenost i nepoznavanje ove igre: Charles Barkley, Penny Hardaway, Grant Hill, Hakeem Olajuwon, Karl Malone, Reggie Miller, Shaquille O'Neal, Gary Payton, Scottie Pippen, Mitch Richmond, David Robinson,John Stockton

VL
DU
Deleted user
17:49 07.09.2015.

Večernji sve vise donosi price iz povijesti nego novosti. H cak i iz sporta iako to nisu sportske novine... Bas sranjje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.