Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijska prvakinja

Missy Franklin prekinula karijeru s 23 godine

Missy Franklin
Foto: DPA/Pixsell
19.12.2018.
u 20:26

Franklin je u karijeri osvojila šest medalja na olimpijskim igrama pri čemu pet zlata i jednu broncu

Peterostruka olimpijska pobjednica Amerikanka Missy Franklin okončala je sjajnu plivačku karijeru premda ima svega 23 godine.  Franklin je u karijeri osvojila šest medalja na olimpijskim igrama pri čemu pet zlata i jednu broncu, te 16 medalja na svjetskim prvenstvima pri čemu 11 zlata.

Bila je jedna od zvijezda olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, kada je sa svega 17 godina osvojila četiri zlata i jednu broncu.

- Ovo je sasvim sigurno bila najteža odluka u mojem životu. I dalje imam snove, ciljeve, težnje koje planiram živjeti svaki dan svog života - napisala je Franklin na Twitteru. Sada već bivša plivačica poručila je kako planira ostati u plivanju, ali i uživati u životu.

- Raduje me što više neće biti bolnih i napornih treninga. Želim se vjenčati, a jednog dana postati majka. Spremna sam za nastavak života - poručila je Missy Franklin.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:28 19.12.2018.

vrhunski plivači traju malo dulje od zimskog snijega,posebno žene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije