Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smije mu se svijet

Mislite li da je Sivonjićev promašaj najveći u povijesti? Radije pogledajte ovaj

Kingsley Ehizibue
Foto: Youtube Screenshot
16.02.2016.
u 11:05

Kingsley Ehizibue, 20-godišnjak, propisno se osramotio u susretu s Feyenoordom

Promašaj tadašnjeg Dinamovog napadača Ilije Sivonjića, koji je 2009. protiv Cibalije na gol-liniji spasio siguran pogodak, kod nas je okarakteriziran kao najveći u povijesti. No, iz nizozemske lige stigla je snimka promašaja koji zaista ide uz bok Sivonjićevom, ako nije čak i veći.

Mladi napadač PEC Zwollea, 20-godišnji Kingsley Ehizibue, propisno se osramotio u susretu s Feyenoordom i danas mu se zbog toga smije cijeli svijet. 

Njegov suigrač Queensy Menig pred kraj utakmice probio se po lijevoj strani u šesnaesterac i uputio udarac. Pogodio je prečku, a lopta se odbila na gol-liniju. Natrčao je Ehizibue i kad su je već svi vidjeli u mreži, on je s pola metra uspio promašiti nemoguće.

 

Nije se uspio iskupiti ni kasnijim pogotkom za potvrdu pobjede (3:1), navijači su ga na društvenim mrežama odmah uhvatili na zub.

Dodajmo kako je uz Sivonjićev bilo još upečatljivih promašaja hrvatskih nogometaša. Mladen Petrić u dresu Fulhama u travnju 2013. nije zatresao mrežu Chelseaja iako je bio u fenomenalnoj prilici uz gol-liniju.

 

A prošlog vikenda hrvatske ljubitelje nogometa zabavljao je promašaj Hajdukovog Marka Bencuna. On je u susretu sa Slaven Belupom s tri metra najprije pogodio jednu stativu, lopta se odbila do njega, da bi novim traljavim udarcem pogodio i drugu stativu. 

 

>>Pogledajte dokaz: Messijev i Suarezov jedanaesterac trebao je biti poništen

 

Komentara 8

LI
Lisabon
11:22 16.02.2016.

Izrugivali bi se vi i Bencunovim promasajem protiv Belupa,ali tu je u pitanju Hajduk,pa bi moglo biti kazni za neposlusne novinare ili,ne daj Boze,otkaza.Jel tako Halarcicu?

Avatar swannymir
swannymir
11:13 16.02.2016.

A ti bi kao Hali to zabio :-)

BH
bijela_hrvatska
11:48 16.02.2016.

Ma promašio je "ceo futbal" ! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije