Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO SU IGRALI?
Povratak na članak

Mislite da je Kalinić bio tragičar? Jedan je vatreni dobio još lošiju ocjenu

Najbolje je prošao Ante Rebić s ocjenom 6.5.

Komentari 39

KR
kraljzvonimir44
23:04 24.03.2019.

Golman rupa bolje da igra biljar.

VL
SI
sino69
23:20 24.03.2019.

mislim da bih mogao napisati citavu knjigu analizirajuci nastupe vatrenih i opet bi u svakoj analizi bilo nekoliko istih cinjenica. izbornici koji se ne drze vlastitih pravila... igraci koji cine iste pogreske a nikad iz njih nista ne nauce... mi navijaci koji previse ocekujemo... ponekad nam treba svima pokazati da smo jednostavno nerealni. svi bi trebali iz ovog poraza nesto nauciti

VL
DU
Deleted user
22:56 24.03.2019.

Ne bih sada prstom upirao u Kalinića. Od početka sam mišljenja da Kalinić nema format biti golman Hrvatske nacionalne vrste. Ima tu mladih, perspektivnih golmana koji se i te kako još mogu razvijati i imaju potencijal biti iznad kvalitete koju nam nudi Kalinić. Mislim da je Dalić vidio neke stvari te da će imati hrabrost na toj poziciji potražiti drugo i dugotrajno rješenje.

VL
Avatar white socks
white socks
22:57 24.03.2019.

Rebić najbolje ocijenjen!?! Vi se šalite ili nemate pojma o nogometu? Slučajno je dao gol, ni kriv ni dužan. A za ostalo je bio naš daleko najlošiji igrač na utakmici, zaslužio je ocjenu 2.

VL
DU
Deleted user
23:26 24.03.2019.

Trebaju nasi igraci i cijeli strucni stozer pogledat vecerasnju tekmu Nizozemske i Njemacke pa da vide kako se igra nogomet.......

VL
DU
Deleted user
22:56 24.03.2019.

Kalinić i Perišić 0 bodova konstantno, ne samo na ovoj tekmi. Hvala i doviđenja.

VL
PR
Princeza
23:16 24.03.2019.

Perisic i Rakitic 0. Sramota.

VL
WE
WESTCHESTER
00:16 25.03.2019.

Stvaro nemogu vjerovati sta citam, Rebic najbolje ocjenjeni igrac, pa taj novinar nema pojma o nogometu ili nije ni gledao utakmicu, Rebic je 90% od lopti sto je dobio izgubio ili krivo dodao, ubjedljivo najlosiji igrac danas na terenu, a prate ga Rakitic i kompletna obrana sa golmanom na celu.

VL
JU
juma
23:38 24.03.2019.

Kalinic po meni nije trebao braniti, tim prije sto imamo nekoliko odlicnih mladih vratara, a on trenutno ne brani u klubu. Ipak nije u redu sve svaliti na njega. Kada se bolje pogleda prvi gol vidi se kako Kalinic nije jedini krivac, vec tek posljednja karika u nizu pogresaka nase obrane. Leovac je previse udaljen od Madjara, ne radi dovoljan pritisak i otvara mu za pas unutrasnju stranu, sto je no-go jos u juniorima. Nema udvajanja jer Brozovic je zaostao i kasni barem desetak metara, Vida pretpostavlja sto ce se dogoditi i priprema se na postavljanje zaledja, a Lovren i Jedvaj su predaleko, cuvaju jednog igraca i uopce nisu spremni na zaledje koje ce postaviti Vida. Onda kada Vida zastane, a Madjar ulijece u zaledje startuje i Lovren koji time ponistava offside zamku, ali je predaleko da bi na vrijeme stigao i potisnuo Szalaia vise u stranu, dok Vida kasni jer se bio namjerno zaustavio. Kalinic se, iako covjek od dva metra spustio u cucanj i napravio manjim nego sto jeste i na kraju loptu koja bi vjerovatno isla u stativu ili pored gola skrene u vlastitu mrezu. U biti je pogrijesilo 5 igraca i do suta iz tako povoljne pozicije obzirom na razliku u individualnoj klasi uopce nije smjelo doci, ali na kraju je uvijek krivac vratar, jer je zadnji u nizu gresaka.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
02:20 25.03.2019.

Bitno je da Dalic ima pola miluna eura godisnje strucnjak sa livanjski pasnjaka.Ako Perisic igra lose dvije godine zasto ga nezamjeni,zar u HNL nema bolji golman od ovog Kalinica.Ovu grupu bi prosao Zagrebacki Dinamo bez problema,ova reprezentacija nece je proci.

VL
DU
Deleted user
08:25 25.03.2019.

Daj novinarcicu Petkovicu desetku !

VL
KE
kentie
02:05 25.03.2019.

Good bye podržavam sto posto....KALINIĆ, KALINIĆ, KALINIĆ i jopet KALINIĆ....ali ne Nikola...pa taj veze s vezom nema; prima golove kroz rogove, oči i uši...neviđeno čudo nad čudima; o Isuse i Nebesa....umjesto da sve lopte iz kornera koje dolaze u njegov peterac pofata ko pauk tusti i gusti, on zuji i luta po gol liniji ko zujan bez glave, očiju i ušiju....DALIĆU, KALINIĆ ĆE TE DOĆI GLAVE, pazi što ti govorim; mani se faraonizma i nepotizma, mani se dok još ima vremena; mani se ajdučije i uskočije-drugim riječima: ako je iz Ajduka nema veze kako igra, mam je u prvoj postavi repke; i tog se mani, da ubrzo ne boš' v banani...onda Brozović Broz; pa taj je bio nevidljiv cijelu tekmu; stalno je naprid umisto da je kao zadnji odostrag; pa koji mu je klinac; i eto ti rupe u sredini; pa onda forsiranje Brekala na beku umjesto da se postavi Bartoleca, beka po vokaciji; i onda oklijevanje sa izmjenama-mam je trebalo mijenjati Broza čim smo popušili izjednačujući pogodak; Dale, Dale dobro razmisli i promisli kako ćeš, s kim ćeš i što ćeš do kraja kvalifikacija; situacija nije alarmantna, komforna a ni ružičasta, nego napeta,neizvjesna i pomalo konfuzna....

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
01:02 25.03.2019.

da se ne zavaramo ; i Kaliniceve avanture bi se ispeglale da je vezni red bil na visini ! Ovaj put su losi bili i Rakitic i Perisic i Brozovic, Luka jos nekako - nijedan prema naprijed nije odigral nista,, a Rakitic i Brozovic nisu ni u razbijanju madjarske igre na sredini osvojili bas puno lopti. Kramaric bez upotrebljivog materijala potpuno odsjecen. Treba podvuci i dalje ! Kvalifikacije su tek pocele , nikoga ne prozivati, jer ova momcad moze puno.

VL
VL
vladek
06:47 25.03.2019.

Rakitić, KAlinić i Perišić u penziju.Ne možete igratui na staroj slavi

VL
SI
sinke12
08:12 25.03.2019.

Perišić,Rakitić,Vida,Jedvaj...ima ih puno...nula..

VL
BU
Bubalamala
06:29 25.03.2019.

Naj više je razočarao Rakitić nije imao baš ni jedne akciju za pohvalu a ostali ne borbeni,spori i bez volje da se suprotstave agresivnim Mađarima. Luka Modrić je jedini zaslužio prolaznu ocjenu iako je bio strogo praćen ipak je uspio razigravati danas naše nemoćne napadače !

VL
DA
Darvi51
07:00 25.03.2019.

Modric je probio polubok i odigrao povratnu loptu,Kramaric slucajno asistirao za Rebica,koji je dosao iz drugog plana i neometan zabio gol.To je igra za treceg igraca u zavrsnici,koju uporno treba igrati i to po podu(travi).Dalic je forsirao staromodnu igru s dugim i neefikasnim centarsutima.Tako su igrali i kod Cacica i gubili utakmice.Sorry.😞

VL
CR
CroMarijo
00:28 25.03.2019.

Ocjena : DALIĆ 4 LADIĆ 3 Kod igrača na klupi ( Badelj Livaković Petković Vlašić ) mi igramo povređenim i van forme Rebićem Brozovićem Kalinićem da ti pamet stane . Zašto se Kalinića nije zamijenilo kao svakog igrača u polju polju dali je vratar zaštićen nekim glupavim zakonom prvi vratar. Pitao bi Đalića zašto je Sluga treći vratar , a ne jedan mlađi nelogičnosti da te bog sačuva.

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:16 25.03.2019.

Nikak !

VL
DM
dmaravi5
06:45 25.03.2019.

kalinić, rakitić, brozović, vida, perišić,...bilo je puno loših.prema natrag rupe, prema naprijed ništa strašno kretivnog. osim brekala, promjene nisu donijele ništa. mi smo u večerašnjoj utakmici pored modrića, rakitića, brozovića izgubili i sredinu. to mi je čudno.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.