Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOISE KEAN

'Mislio sam da je Mandžukić loš čovjek nakon onoga što mi je rekao. Nikad to neću zaboraviti'

U derbiju 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus pobijedio Milan sa 2-1
Jonathan Moscrop
02.06.2023.
u 10:52

Dok je nastupao za 'staru damu' Super Mario bio je omiljen kod navijača i u svlačionici

Legendarni hrvatski nogometaš i član Dalićevog stručnog stožera, Mario Mandžukić, u kratko vrijeme je postao ljubimac navijača talijanskog giganta Juventusa. Mandžo je u Torinu proveo četiri godine, od 2015. pa sve do 2019. godine. U to vrijeme bio je velika zvijezda u Italiji, posebno u svlačionici Juventusa. Mladi igrači su ga jako poštovali, kao i djelatnici kluba.

Jednu takvu situaciju prepričao je danas 23-godšnji igrač Juvea, Moise Kean. Talijanski nogometaš je s 15 godina upao u seniore Juventusa, trenirao je s prvom ekipom, a za tamošnje medije je otkrio jednu zanimljivu anegdotu.

GALERIJA Mandžukić emotivnim pismom obznanio tešku odluku i kraj karijere

U derbiju 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus pobijedio Milan sa 2-1
1/9

- Mandžukić mi se obratio i pitao me što ja tu radim. Rekao mi je da ne razmišljam o tome da ću ostati, dao mi je najviše sedam dana. Mislio sam da mi je samo htio pokazati koliko je teško u Juventusu. U tom sam trenutku naučio mnoge stvari, čak sam se i pitao je li on loš čovjek ili mi je samo želio pomoći. Danas znam da je to bilo da mi pomogne i zato što me je volio - objasnio je Kean.

VEZANI ČLANCI:

Kean je još 2019. napustio Juventus, a nakon avantura u PSG-u i Evertonu odlučio se vratiti u Torino. S druge strane, Mandžo je u karijeri igrao za velika poput Bayerna, Atletica te Milana koji mu je bio posljednji klub. 

Komentara 2

FR
Franjo2023
14:10 02.06.2023.

Znao je igrati jako prljavo.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:35 02.06.2023.

Pa Mandžukić je pravi hrvat i treba biti pazljiv i oprezan uz takve balkanske ljudine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije