Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimirske tribine

Oštra poruka čelnicima Dinama: Evo što znači transparent Bad Blue Boysa

Atmosfera na maksimirskom stadionu na utakmici 3. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - Ludogorec
Marko Lukunic/PIXSELL
09.08.2022.
u 21:39

Navijači su poručili da ne žele stadion u Svetoj Nedelji, gdje su navodno oko bacili čelnici Dinama

Taman nekoliko sekundi prije nego je Dinamo zabio za vodstvo 1:0, na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona Bad Blue Boysi su izvjesili zanimljivu poruku: "ZA DINAMO JE SAMO OVDJE SVETA NEDJELJA".

Saznali smo o čemu je riječ, a tiče se stadiona, to jest potencijalne parcele za novi stadion. Iz izvora bliskih klubu saznali smo da su nedavno ljudi iz Dinama bili na sastanku s gradonačelnikom Svete Nedelje Darijom Zurovcem. I to oko potencijalnog zemljišta za novi stadion Dinama.

Zanimljivo, Zurovec je jučer bio poseban gost Dinama, iz maksimirske lože na svom je facebook profilu napisao: "Hvala na gostoprimstvu, kao što smo mi Svetonedeljčani dobrodošli u Dinamo, tako je i Dinamo u svakom pogledu dobrodošao u naš grad".

Kada su te informacije o mogućem stadionu u Svetoj Nedelji stigle do navijača, prije svega do Bad Blue Boysa, jasno su pokazali što misle o toj ideji. Zato su na početku utakmice izvjesili transparent "ZA DINAMO JE SAMO OVDJE SVETA NEDJELJA" te onda počeli skandirati "Ne damo Maksimir".

Inače, priča oko stadiona nije se pomakla s mrtve točke otkako je Tomislav Tomašević preuzeo gradonačelničku funkciju, a nema ni naznaka da će se tako uskoro nešto promijeniti. Dinamo će, do daljnjega, morati igrati na sramotnom, nesigurnom ruglu u Maksimiru. I izazivati zgražanje svih velikih momčadi koje stižu na gostovanje u Maksimir.

Šteta, jer, Dinamo i glavni grad Hrvatske zaslužuju novi stadion. U Zagrebu, naravno, a ne u Svetoj Nedelji.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 45

PU
Pura
22:08 09.08.2022.

Zašto bi ljevičari i orjunaši gradili hrvatski stadion?.bolje im se isplati dobivat hrvatske glasove i trošiti hrvatske kune za sebe i svoje.

ZA
zagi101
22:57 09.08.2022.

Tomašević=Promašević

TR
Trnjan
21:59 09.08.2022.

Kakav gradonačelnik takav i stadion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije