Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Rijeke
Povratak na članak

Mišković: Šuker ima sve manji utjecaj, u HNS-u se događaju promjene

Hrvatska treba povećati boravišne pristojbe i oporezivati kladionice i taj novac dati za reformu sporta. Državni vrh, Jandroković i Marić me podržavaju u tome - kaže Mišković

Komentari 4

RI
ribar110
22:17 13.02.2018.

Kladionice i kocka su ovisnost i treba ih maksimalno kontrolirati.Gradani koji svaki dan odlaze u njih sa nadom da ce time poboljsati financijsku situaciju samo jos dublje tonu u dugove.

VL
BO
boris48astrid
23:11 13.02.2018.

koliko bi onda šuker morao plačati porez u kladionici

VL
MR
Mrubinic
23:48 14.02.2018.

Kada bi ostvario jednu od tri kljucne točke ušao bi zauvijek u povijest. Ako napravi Kantridu u Rijeci će mu to bit spomenik, ako sruši HNS i u Dalmaciji će morati priznat ga, a opatijska inicijativa će ga zauvijek upisati u sportsko-političke stranice. Jedna točka meni dosta.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
21:53 13.02.2018.

kad je suker smio nesto reci? onda kad bi mu gurnuli ceduljicu u ruke. kladionice i boravisne pristojbe bi mogli doprinjeti necemu drugome, a doprinosi od savjetnika i klubova i ugovora igraca bi bili dovoljni za razvijanje sporta i too amaterskog. profesionalci mogu sami sebi sve platiti. posebno tzv. savjetnici iz sjene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.