Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SPORTA

Misice se osvježile u bazenu pa pogledale modnu reviju HOO-a

Miss sporta (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/21
08.07.2012.
u 19:53

Finalistice ovogodišnjeg izbora Miss sporta Hrvatske u nedjelju su se okupile u hotelu Sport u Ivanić Gradu

Od 16 finalistica Omišanka Ivona Kuvačić kasnila je zbog gužve u prometu, dok je klizačica Elizabeta Pernar dobila sunčanicu vraćajući se s mora pa će se pridružiti djevojkama tek danas. Sve djevojke oduševljene su hotelom Sport, a popodne su iskoristile za kupanje na bazenima te za posjet wellness centru i teretani hotela. Navečer su bile gošće HOO-a na modnoj reviji sportske odjeće i obuće koju će naši sportaši nositi u Londonu.

Inače, ove godine na izboru je najviše plesačica i atletičarki. Finale izbora održat će se u utorak, 10. srpnja, u zagrebačkom klubu Green Gold s početkom u 20 sati. Sportašice će se predstaviti u pet izlaza – sportskoj odjeći i obući Citysport, dnevnoj odjeći KiK Textilien, večernjim haljina Cherri Hill, kupaćim kostimima PLetix, a peti je talent show. Svaka djevojka prezentirat će svoj sport u 45 sekundi. U zabavnom dijelu programa nastupit će plesači Harmonyja, Atomic Dance Factoryja, Rock'n'roll gimnazije, Fevera i mnogi drugi. Program će voditi Tina Katanić, bivša kraljica Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
22:13 08.07.2012.

krenuo bih s desna na lijevo:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije