Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga HNL

Miroslav Bojko zamijenio Darka Milinovića na klupi Cibalije

Miroslav Bojko
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
09.09.2015.
u 12:25

– Imam neki osjećaj da sam od posljednji put, kada sam vodio seniorsku momčad, ostao nešto dužan i da to moram nadoknaditi – rekao je Bojko

Poslije pet odigranih kola u 2. HNL Miroslav Bojko imenovan je za novog trenera HNK Cibalije. Bojko je na mjestu trenera vinkovačkog drugoligaša zamijenio Damira Milinovića koji je, poslije odigranoga petog kola, podnio neopozivu ostavku.

Ovo će biti drugi put da Bojko sjeda na trenersku klupu Cibalije. U međuvremenu je radio u moldavskom Sheriffu gdje je bio pomoćnik sadašnjem treneru NK Osijeka Zoranu Zekiću. Prije negoli je potpisao dvogodišnji ugovor s Cibalijom Bojko je bio trener juniorske momčadi, a bio je i voditelj škole nogometa Mravunac – Fegeli.

– Imam neki osjećaj da sam od posljednji put, kada sam vodio seniorsku momčad, ostao nešto dužan i da to moram nadoknaditi – rekao je Bojko govoreći o razlozima preuzimanja prvog tima Cibalije.

Nakon pet kola HNK Cibalia osvojila je osam bodova. Pred Bojkom i njegovim igračima osnovni cilj je povratak u elitni razred hrvatskoga nogometa.  

– Prvi i osnovni cilj je Prva liga. Međutim, prvo ćemo u jesenskom dijelu učiniti sve kako bismo bili što bliže vrhu tablice, a onda u zimskom periodu dovesti što nam treba kako bismo se u proljeće uključili u borbu za prvo mjesto. To je nekakav put koji ja vidim – rekao je Bojko.

Njegov pomoćnik u radu bit će Siniša Sesar, još jedna legenda kluba koji mu je bio pomoćnik i tijekom prvoga mandata. Sesar je do sada vodio kadetsku momčad Cibalije. Trener vratara ostaje Tomislav Vranjić, dok će za fizičku spremu momčadi biti zadužen Tomislav Stepić.

>>Rijeka se petardom poigrala s Osijekom

Komentara 1

KR
kruti2
13:20 09.09.2015.

jer milinović ide lokosima umjesto novog izbornika čačića,ihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije