Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Areni

Mirko Filipović "žicao" karte za vlastitu borbu od organizatora!

Cro Cop (1)
ufc.com
24.01.2012.
u 13:24

– Ako ćeš se ti boriti besplatno, ja ću podijeliti 10 tisuća karata! – uzvratio mu je šalom organizator.

Hrvatski borac Mirko Filipović obratio se javnosti na konferencije za medije uoči borilačkog spektakla u zagrebačkoj Areni 10. ožujka na kojem će odmjeriti snage s još jednom legendom, novozelandskim kik-boksačem Rayem Sefom.

– Od vrhunske spreme sam daleko točno sedam tjedana. Uspješno sam se oporavio od operacije ruke i bio sam vrlo discipliniran. Bilo je vrlo mučno, dugo nisam mogao ništa raditi, a nisam se smio ni znojiti. No sada je sve na svom mjestu. Ta je ozljeda  rezultat dvadesetogodišnje borbe. Dva mjeseca nisam konzumirao ništa od neke posebne dopunske prehrane osim vode. Tako i zmija presvlači kožu. Svi vrhunski sportaši znaju što to znači, to negativno utječe na tijelo jer ugrožava jetru. Sada se izvrsno osjećam. Borba će biti spektakl. Meni je drago da se vraćam u K-1, sport iz kojeg sam došao. To je puno dinamičnije od UFC-a – otkrio je Cro Cop, a prenosi Sportski.net.

Hrvatski je gladijator zadovoljan protivnikom kojega je dobio.

– Sretan sam što je Sefo pristao. Tu se unaprijed ne zna pobjednik. On je opasan nokauter, a to je dokazao na brojnim nastupima. On ima bombu u šaci. Protiv njega ne možete prevariti raju. Ne možete dovesti papka. Bolje da je pravi spektakl nego da su mi doveli vreću za nabijanje. Bolje da me iznesu van iz ringa, ali da bude spektakl – istaknuo je Filipović.

Pregovori o povratku u K-1 još nisu počeli, puno je opreza u riječima našeg borca.

– Idemo korak po korak. U ovom sportu svaka borba može biti zadnja. Prošle godine zbog nesreće u Japanu prvi put od 1993. nije održan finalni turnir, no, ako sve bude u redu sa zdravljem, mogao bih nastupiti. To mi je želja. Pokušat ću sve da je i ostvarim –istaknuo je Cro Cop kojega muče i neki drugi problemi.

– Neka se ne naljuti nitko od mojih poznanika, ali ja karata neću imati. Podijelit ću ih 70, za one najbitnije, a drugi neka kupe. Ne moraju kupiti najskuplje, ali neka dođu. Ne bi bilo smisla da me ulaznice koštaju više nego što ću dobiti za borbu. Ovo se radi zbog publike. Bilo bi mi žao da ne bude puna dvorana, ali nadam se da se to neće dogoditi. Tko ne bi bio razočaran da mu se to dogodi? Pa ni pjevači ne vole nastupati u praznim dvoranama – ističe Mirko, koji se na kraju šalio i "žicao" karte od organizatora.

– Ako ćeš se ti boriti besplatno, ja ću podijeliti 10 tisuća karata! – uzvratio mu je šalom organizator i dodao:

– Mirko je na početku rekao da idemo korak po korak. Ako sve prođe kao što smo planirali, možda do kraja dovedemo nekoga od petorice najboljih K-1 boraca. Pripremamo još neka iznenađenja. Do početka priredbe imamo još neke svjetske ekskluzive. Nemamo još službenu potvrdu, no bit ćete obaviješteni. Ako dovršimo pregovore, bit će to spektakl kakav ovaj dio svijeta nije vidio – kazao je organizator, a prenosi Sportski.net

Inače, ulaznice za borilački spektakl Cro Cop Final Fight u prodaji su od 25. siječnja na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 150 (gornja tribina), 200 (donja tribina), 300 (parter), 500 (golden circle) te 700 kuna (VIP lože).

Komentara 4

Avatar banijac68
banijac68
15:12 24.01.2012.

Mirkane ti govoriš o vreči za nabijanje pa nemože organizator poslati 2 vreče za nabijanje u ring ti s več jedna vreča kad si zadnjiputa pobijedio nema veze u kojoj disciplini stalno si vreča za nabijanje

DK
dkatica2
15:45 24.01.2012.

obični žicar

VE
velikazmija
16:23 24.01.2012.

mirko do kad misliš pusti to ruka je uredu ne misliš li da će te taj baš po njoj možebiti mlatiti --što dokazuješ pusti to mlađima ok-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije