Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Cop vs. Schaub

Mirko bez prijenosa, UFC je tražio previše

'19.08.2005.,Zagreb - Mirko Filipovic,Fabrizio Verdum i Claudio Behring Photo: Davor Puklavec/24sata'
'Davor Puklavec/24sata'
19.03.2011.
u 12:43

- Umro sam od smijeha kad sam čuo da Cro Cop kaže da je jači od mene - brusi se prije borbe relativno neiskusni Amerikanac.

Za navijače Mirka Filipovića koji su se nadali da će u nedjelju kasno u noći (tri ujutro) moći iz vlastite fotelje ispratiti njegovu borbu s Brendanom Schaubom, nažalost, nema dobrih vijesti.

Naime, Nova TV prvi put nakon 2005. godine nije otkupila prava na prijenos Cro Copove borbe, šuška se da nije htjela pristati na UFC-ov zahtjev da otkupi cijelu sezonu 2011., što je otprilike dvadesetak turnira, već je tražila samo Mirkove borbe, na što su Dana White i čelnici UFC-a odmahnuli rukom.

– Ne prenosimo Cro Copovu borbu jer nam nisu odgovarali UFC–ovi uvjeti. Podsjećamo da imamo bogat sportski program, boksački spektakl Vitalija Klička protiv Odlainera Solisa – objašnjava Vedrana Cvetko s Nove TV.

Prijenosa neće biti ni na Eurosportu 2, na kojem smo u veljači mogli gledati kako je teško stradao Fjodor Jemjeljanjenko u borbi s Antoniom Silvom, no to je bila druga organizacija, Strikeforce. Mirko nastupa u prvoj borbi glavnoga programa UFC-a 128 u New Jerseyu, protiv relativno neiskusnog Brendana Schauba, koji je dan prije borbe već slavio, ali zasad samo svoj 28. rođendan. Amerikanac je teško primio što ga Mirko naziva "gušterom".

– Umro sam od smijeha kad sam čuo da Cro Cop kaže da je jači od mene. Ja sam taj koji odlučuje kako će se borba razvijati. Budem li ga htio nokautirati, ostat ću na nogama. A budem li ga želio prisiliti na predaju, ići ćemo u parter – hrabri se Schaub, a ima i adut:

– Pitajte Gabriela Gonzagu, od kojeg je Mirko izgubio, kako je sa mnom u ringu.

Komentara 1

DA
dadekzg
15:22 19.03.2011.

jel neko zna di se može gledat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije