Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIŠĆANOVA MOMČAD
Povratak na članak

Miriše li u Rijeci na naslov ili, nedaj Bože, na Hajduk?

Navijači su uvijek tvrdoglavi i neće samo tako prestati s bojkotom navijanja. Željet će sve više, na kraju će pokušati napraviti ono što je napravljeno u Hajduku.

Komentari 17

AR
Artukovic
12:33 06.12.2018.

Kad mi je prije nekoliko godina tocnije 8 jedan policijski inspektor sa odjela za narkotike ispricao da ce navijaci u hrvatskoj pokusati napraviti ono sto su napravili srbi nisam mu vjerovao.Naime rekao je da ce srpska mafija preuzeti klubove prekoo ultrasa i cijele gradove preko kojih ce rasparcavati drogu.Sad mi se to cini itekako realno.

VL
ST
Starotopoljanin
12:20 06.12.2018.

To nisu navijaci,to su bolesni ,umisljeni umovi,svu tu bagru treba pozatvarati i protjerati sa stadiona i zabraniti im da se priblize na kilometar od njega tko su oni da se ponasaju tako.

VL
Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
12:17 06.12.2018.

Odličan članak !!!

VL
MA
Marsijanac
17:48 06.12.2018.

Kad je Rijeka bila pred ispadanjem u drugu ligu, pomogao im je Mamic sa 5 igraca i Osijek sa 6. A kad je Dinamo bio u ligi za bedake i borio se za opstanak ukazao se Mamic; koji je potom izjavio da ce Dinamo biti prvak iducih 10 godina ,sto se i obistinilo. Hvala Maminjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
PP
pp
12:15 06.12.2018.

Mene zanima šta Armada i navijači Rijeke imaju reć na ovo? Jel sa strane ovo izgleda ko potpuna da ne kažem šta...

VL
ZO
zoranos
12:47 06.12.2018.

Jednom davno jedan dječak buntovan je pokazao srednji prst Armadi i za vijekove vjekova ostao nepoželjan u Rijeci. On taj tip dođe za trenera u tu Rijeku puno godina kasnije i naiđe na bojkot usprkos isprikama. To sve govori koliko su navijači ograničeni i koliko je pogubno za klub da ulica vodi klub - kao u Hajduku. Ako ćeš pitati narod, ulicu neće biti niti poreza, niti 8 satnoga radnog dana niti će se trebati plaćati karta u javnom prijevozu - to je ulica i zato npr. jedan Živi zid ima toliko ljudi i u saboru. Dakle 100m sudski zabraniti navijaču da se približi klupskim prostorijama!!!

VL
OC
obican covik
12:46 06.12.2018.

DOBRI NARODE ( samo za one prave ) , sto se cudite , sto ne vidite . Svi oni koji MRZE , svi oni koji je NISU HTJELI , koji bi je srusili ovog casa , da mogu , (LIJEPUU NASU ) , cine sve u svim pravcima (privreda , sport , politika , mrznja prezir , izdaja u svako pogledu ) da upropaste sve sto je OPCE HRVATSKO . Narode : " OTVORIMO OCI " ! " SPRIJECIMO DIOBU " ! Tko ne voli I cijeni svoje , mozda mu pase ljubiti i voliti ono tudje ? KAKO DALEKO TAKAV SIGNE ?

VL
AL
Alfred
19:17 06.12.2018.

Junac jedan, tebi stalo da nogometa pa brines zbog Hajduka? Dainamo, Lokomotiva, sudacka organizacija, kriminalci u vrhz hns, itd. to te ne brine? Tebe najvise brine tvoj dzep i otkuda ce u njega sto kapnuti. Sramota si za novinarski poziv.

VL
CA
Campetto
18:28 06.12.2018.

E moj junace od novinara svasta si ovdje nadrobio. Ova situacija po nicemu ne nalikuje onoj u Hajduku. Mozda slici onoj u Dinamu gdje su se navijaci okrenuli protiv Mamica kao sto se ovdje okrecu protiv Miskovica. Kako moze liciti na splitski sindrom kad se u Hajduku ne zna ni tko je vlasnik kluba ni tko ga vodi???? U Rijeci se dobro zna tko je vlasnik i gdje brod plovi! Zato preispitaj malo svoj tekst i tu zbrku u glavi.

VL
MP
marijan.pinkeva
12:07 06.12.2018.

Mišković out, Bišćan out, Armada in, a onda Rijeka out. Bez Miškovića, Rijeka će biti osrednji klub, kakav je i bio prije njegova dolaska u Rijeku.

VL
MA
Marsijanac
17:43 06.12.2018.

Biscan je problematicna osoba. Ja mu nikad necu zaboraviti njegov odnos prema repki....Drugi Kalinic.

VL
DU
duxnacije
13:00 06.12.2018.

ma kakvi navijači,to je ulična bagra,što se više o njima piše to više sranja rade!!

VL
RE
rene
13:35 06.12.2018.

pa navijači Rijeke su pokazali što misle o Armadinim postupcima... ali ne, njih 200 je pametnije od cijelog grada ...pametnome dosta

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:24 06.12.2018.

Armada je upravo dala smisao krilatice Sami protiv svih

VL
ZO
zoranos
13:07 06.12.2018.

A znate što je najsmješnije u Hajduku? Ta udruga navijača ima ne znam koliko desetaka tisuća članova i kao takva je defacto vlasnik Hajduka. Već danas svatko se može ISPISATI iz te udruge i uzeti kredibilitet da vodi Hajduk - dakle u par dana se to može riješiti!!! Ali ne udruga i dalje ima članove i dalje upravlja iako mnogi negoduju. Napadaju se i igrači, smjenjuju treneri i uprave - a sve se može riješiti OVAJ TJEDAN - masovnim ispisom iz članstva udruge Naš Hajduk!!

VL
DU
Deleted user
12:56 06.12.2018.

Može se sažeti u par riječi: u lopovskom društvu i državi ako nisi za stolom kad se dijeli plijen propao si ( ako nemaš ludu sreću).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.